Чемпіонат України з футзалу серед юнаків до десяти років стартує у Вінниці

Чемпіонат України з футзалу серед юнаків до десяти років стартує у Вінниці
Вінниця поступово стає футзальним центром України. Про це свідчить неабияка зацікавленість мешканців міста в занятті цим видом спорту та успіхи вінницьких команд на всеукраїнський арені. МФК «Енергетик» – бронзовий призер аматорської футзальної ліги України, МФК «Сатурн» –бронзовий призер першої ліги аматорської футзальної ліги України. Аж 150 команд беруть участь у чемпіонаті Вінниці. Це дитячі, жіночі, ветеранські та аматорські колективи. Якщо розрахувати кількість учасників відносно кількості мешканців міста, то кожен шістдесятий взяв участь у футзальних змаганнях!

На теренах нашого міста проводяться не лише регіональні змагання. Вінницю обирають для проведення чемпіонатів державного рівня. 23  березня на паркеті муніципального спорткомплексу «Вінниця», що по вул. Фрунзе, пройде чемпіонат України з футзалу U-10 (до 10 років).

До Вінниці з’їхалися кращі команди нашої держави 2005 року народження. Протягом тижня спортсмени Харківщини, Вінниччини, Івано-Франківщини, Одещини, Чернівців, Київщини, Запоріжжя та Житомирщини будуть виборювати звання кращої команди країни. Вони будуть розділені на 2 підгрупи, перші два місця яких вийдуть до фінальної частини та в матчах навиліт розіграють звання чемпіона та призерів. Про це інформує прес-служба міської федерації футболу.

Наш край представлятимуть хлопці з МФК «Вінниця» – першої у місті спеціалізованої дитячої футзальної школи, яка створена при міській федерації футболу. Її головний тренер – Олександр Самалюк. У команди є досягнення: в минулому році хлопці завоювали 5-е місце в чемпіонаті України та посіли друге місце у чемпіонаті міста.

Відео дня

- Такі змагання необхідні нашим юнакам, - говорить голова міської федерації футболу Дмитро Руденко. – Адже на них можна визначити свій рівень, побачити що напрацьовано, а що ще необхідно допрацювати. Проходячи через міські, обласні, всеукраїнські змагання хлопчики стають чоловіками, спортсменами та гарними людьми!

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Захист від бойових дронів: нові рішення та партнерство (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up