Вибори в холоді. Навряд чи усі виборчі дільниці області зможуть опалюватися в день голосування

Вибори в холоді. Навряд чи усі виборчі дільниці області зможуть опалюватися в день голосування
Навряд чи усі виборчі дільниці Вінницької області, особливо, якщо говорити про райони, зможуть опалюватися в день голосування. При тому, що на вихідні синоптики прогнозують зниження температури повітря до 5-9 градусів морозу вночі. Але опалення – це далеко не єдина проблема, присутня тут. Ще одне болюче питання – транспорт.

Про це сьогодні, 21 жовтня, під час прес-конференції заявив голова Комітету виборців України у Вінницькій області Владислав Телень.

- Справа  в тому, що забезпечувати транспортування бюлетенів на окружні дільниці мають шестеро представників комісії, - каже експерт, - відтак стоїть питання про те, аби наймати мікроавтобуси. Якщо в місті з цим проблем не має, то в селах організувати цей процес набагато складніше.

Ще один проблемний момент – ротації в виборчих комісіях. Як зазначають в КВУ за останній час їх склад помінявся на 60-70%.

Відео дня

- Є такі дільниці, де чотири - п’ять раз уже встигли змінитися керівний склад, - зазначає Владислав Телень.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Линник Святослав

    ой, да этого хода  с отоплением я ждал, потому что как же перед выборами и не включить отопление? кому нужна эта экономия? главное рейтинг! все для победы, так сказать. вот только люди вряд ли клюнут на очередную подачку! все уже сыты по горло этой властью! мой отец, который был одним из тех, кто кричал "комуняку на гилляку" теперь сказал мне, что принял решение за КПУ проголосовать. говорит насмотрелись мы на этих всех врунов, а эти хоть какую-то стабильность смогут обеспечить...

    Marina Odnolko reply Линник Святослав

    Я думала это только ко мне закрадываются мысли, а не дать ли шанс КПУ? Но вижу многие решили перейти на сторону левых, и люди аргументируют это тем, что они не на олигархов работают, а на народ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up