Синоптики порадували українців справжнім весняним прогнозом

Синоптики порадували українців справжнім весняним прогнозом
У Гідрометцентрі України повідомили, що тепер можна чекати весну - в найближчі дні потеплішає, і погода почне змінюватися вже в ці вихідні.

Синоптики відзначили, що більше не очікується різких перепадів температур та вночі припиняться заморозки.

Вже з понеділка, 28 березня, на всій території України потеплішає до 9-11 градусів. А з вівторка у нічні години стовпчик термометра підніматиметься до плюсових значень.

Також синоптики розповіли, що рясних опадів в Україні в найближчі два дні не буде. Тільки в Закарпатті можливий мокрий сніг в суботу. Невеликі опади синоптики прогнозують в неділю на заході і сході України.

Відео дня

Сьогодні середня температура у Вінниці складе від 3 до 7 градусів тепла. Завтра очікуються незначні коливання температури та має потеплішати до 9 градусів.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Чудова новина, уже хочеться тепла.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:22 У Вінниці на електронні аукціони виставляють чотири земельні ділянки. Де і коли вони відбудуться? 18:18 Від десяти мільйонів гривень. Як виглядають найдорожчі квартири, виставлені на продаж у Вінниці photo_camera 17:58 «Цинізм та нелюдяність» — читач про МСЕК. Новий огляд декларацій голів міжрайонних медкомісій 17:21 Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон photo_camera Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Несіть тільки живі квіти: завтра «живим коридором» зустрічатимуть загиблого «Грінку» 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Заступника мера Гнівані Віктора Гавришка відправили під варту. Застава – 2,4 млн гривень 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up