Як вінницькі супермаркети готуються до Нового року

Як вінницькі супермаркети готуються до Нового року
До Нового року ще більше місяць, а супермаркети вже підготували полиці з новорічними прикрасами та ялинками. Ми роздивились та сфотографували, як вінницькі магазини готуються до свят.

Супермаркет «АТБ» крім новорічних іграшок та ялинок вже встиг прикрасити приміщення дощиком. Новорічна музика поки не грає, але дух свята в магазині відчувається.

У гіпермаркеті «Грош», на вулиці Пирогова, прибирати зал «по-зимовому» не поспішають. Проте, невеличкий відділ з чотирма новорічними ялинками у магазині все ж з’явився.

Магазин «Сільпо», що в Універмазі, ще не розпорощався з осінню. Перед входом до магазину висять кольорові парасольки. З’явився відділ з солодкими новорічними подарунками.


У «Варшаві», що на Хмельницькому шосе, нічого новорічного поки не було помічено.
- Напевно на початку грудня з’являться новорічні солодощі, - каже один з консультантів магазину. – Поки ще зарано.

«Фуршет» біля Західного автовокзалу вже встиг обладнати до Нового року цілий відділ. Тут багато різноманітних ялинок та іграшок.
- Цьогоріч ціни звичайно «кусаються», - розповідає один з консультантів магазину. – Поки попиту особливого немає, але люди вже починають згадувати, що потрібно підготуватись.

У «Епіцентрі» до Нового року відкрився відділ «Подорож до Лапландії». Тут все нагадую, що Новий рік вже зовсім скоро.

Біля «Метро» за місяць до Нового року встановили велику новорічну ялинку. А з порогу відвідувачів зустрічають сніговики з гірлянд. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Дарья

    Взагалі немає цього святкового настрою, таке робиться в країні, що не до святкування.
  • Беня

    Вы обратили внимание на ценники на елочках, если не ошибаюсь то это Грош, руководство его , вообще с ума посходило, сколько интересно Третьяку для щастья денег нужно?
  • olnet

    Автор, у Вінниці тільки 2 гіпермаркети "Грош", і знаходяться вони явно не за тією адресою, що Ви вказали. На Пирогова знаходиться супермаркет "Грош Експрес"
  • Анонім

    лучше бы цены снизили.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up