Від гранати, яку підірвали під Верховною Радою, загинув солдат Нацгвардії Ігор Дебрін

Від гранати, яку підірвали під Верховною Радою, загинув солдат Нацгвардії Ігор Дебрін
У сутичках під Верховною Радою загинув 25-річний солдат Нацгвардії. Згідно висновку судмедексперта боєць помер від попадання осколка бойової гранати, який розірвав йому грудну клітку.

Про це інформує Антон Геращенко у своєму Facebook.

-  В 17 лікарні ... помер солдат строкової служби Національної Гвардії. Тільки, що судмедексперт уточнив інформацію за результатами розтину. Боєць Національної гвардії загинув все таки від попадання осколка бойової гранати, який розірвав йому грудну клітку, - написав Геращенко у своєму повідомленні.

Нардеп також уточнив, що загиблий боєць Ігор Дебрін родом з Херсонської області. Хлопець був призовником строкової служби весняного призову.

Відео дня

- Покидьок, що кинув гранату в правоохоронців - затриманий і понесе відповідальність за підле вбивство, - додав Геращенко.

Читайте також: Вибухи під Верховною Радою. Сотня поранених

Вінничани обговорюють вибух під Верховною Радою. Що пишуть у соцмережах?

Вінницький Правий сектор ще не знає чи буде їхати у Київ, а "Свобода" проводить партійне засідання

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Дарья

    Оце-то звістка для батьків. Нехай земля йому буде пухом.
  • Анонім

    От одной гранаты больше пострадавших чем от сотни ударов "русских терористов" из ядрлой артелерии калибром 1000+ и залпов ТОС "Буратино".
  • Анонім

    "В беспределах на улицах Киева виновата безнаказанность, которую после Майдана почувствовали члены праворадикальных организаций. Об этом в эфире телеканала 112 заявил политолог Владимир Чемерис.



    По его словам, в Украине при этом ошибочно обвиняют во всех антиправительственных митингах «агентов Кремля».



    «Реально со времен Майдана ультраправые организации чувствуют собственную безнаказанность. Мы видели много митингов, на которые приносили оружие. И реально мы сейчас пожинаем плоды этой безнаказанности. Обвинять агентуру Кремля и Путина – это у нас привычное дело. Любой митинг против власти «организовал Путин». На самом деле все это не так», — заявил Чемерис.



    А одновременно в  "Правом секторе", "Свободе", "Самопомочи" и "Оппозиционном блоке" обвинили власть и, естественно, спецслужбы России  в теракте под ВР.



    "Безусловно, это либо власть, либо это какие-то провокаторы, которым выгодно это делать, либо это спецслужбы РФ. Естественно, что ни один адекватный боец АТО либо оппозиционер не будет кидать гранату в толпу своих же побратимов", - заявил Скоропадский.



    Хотя уже известно, что гранату бросил , а толпу радикалов под Радой прокачивали Тягнибок и Сиротюк. Экс-нардепы бросались на щиты и махали дубинками.  И хотя задержанный гранатометчик - свободовец из карательного батальона "Сич", мне почему-то кажется, что вскоре выяснится, что гранату бросал если не лично Путин, то по крайней мере, Сурков."
  • Анонім

    Негайно! Затримати всіх свободівців, ляшківців і т.д. Вінниці, щоб перевірити чи були вони присутні у Києві! Провести обшуки в помешканнях, гаражах, підвалах і дачах там повинно бути багато схованок!



    Spector Kozak теж свободівець.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up