Вибухи під Верховною Радою. Сотня поранених

Вибухи під Верховною Радою. Сотня поранених
Вранці у Києві активісти “Правого сектора” перекрили рух автомобілів на Грушевського від будівлі українського парламенту у бік Будинку офіцерів. Наразі там тривають сутички, хтось застосував бойову гранату. Є постраждалі.

-  Ми перекрили тут дорогу, щоб влада розуміла, наскільки народ нею не задоволений. І розуміла, що народ готовий йти до кінця. Вона повинна пам'ятати минулу зиму: Майдан, Інститутську, Грушевського, кров людей, на якій вони прийшли до влади. Вони повинні розуміти, що наступна революція буде кривавою, - так прокоментував перекриття вулиці представник "Правого сектора" Олексій Бик.

Окрім представників ПС біля стін парламенту також зібралися близько тисячі людей. Мітингувальники виступають проти прийняття змін до Конституції.Порядок у урядовому кварталі зранку вишли охороняти правоохоронці.Після голосування у Верховній Раді з питання децентралізації влади біля стін парламенту почалася бійка між активістами та правоохоронцями.

Відео дня

Протестуючі закидали вхід до Ради димовими шашками, а в сторону Нагвардії полетіли пляшки. За словами радника глави МВС Антона Геращенка у військових, які охороняють Верховну Раду, кинули бойову гранату.фото Олексія Тамразова фото Олексія Тамразова фото Олексія Тамразова Щоб заспокоїти протестувальників правоохоронці застосували гумові кийки. У результаті сутички уже є постраждалі.

Як повідомляє МВС України  станом на 15.00 поранено близько сотні військовослужбовців Національної гвардії та міліціонерів, 4 з яких – у важкому стані.

У соціальних мережах пишуть про поранення цивільних, а також про травмованих журналістів.

У свою чергу голова Київської міської держадміністрації Віталій Кличко повідомив про одного загиблого. Дану інформацію у міліції поки не підтвердили.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Дарья

    Жах, коли це все закінчиться та запанує мир, порядок та нормальне життя.
  • Анонім

    Партия "Свобода", и Тягныбок в частности пусть выплатят сами компенсацию родителям погибших и на лечение раненных!!!
  • Владимир Хххх

    Человек, который систематически врет, не когда правду не скажет !..
  • Анонім

    Яка децентралізація влади, події біля ВРУ це початок предвиборної кампанії Тягнибока та всіх свободівців!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up