У Вінниці знову вбивають безпритульних собак. Цього разу - стерилізованих(ФОТО)

У Вінниці знову вбивають безпритульних собак. Цього разу - стерилізованих(ФОТО)

У дворі багатоповерхівки на Немирівському шосе отруїли п’ять дворових собак. Місцеві кажуть - то справа рук собачого кілера.

Сьогодні, 19 травня, о дев’ятій до редакції RIA подзвонила Тетяна Постановська, директор притулку “Планета”, і розповіла, що за адресою Немирівське шосе, 80 потруїли собак.

Таксист по дорозі до місця призначення сказав: його родичі живуть десь неподалік від тієї адреси, нещодавно дог-хантер побував і в них:

- Онук говорив, що тварин усіх дворових потруїли пару місяців тому - трупи лежали по всьому дворі. А на ранок хтось їх прибрав. Олександр зустрічає біля під’їзду і одразу веде до першого собаки. Усього у дворі три трупи. Два із них - із кліпсами на вухах.

Відео дня

- Он він лежить. Бачите - стерилізований, - вказує чоловік на кліпсу у вусі собаки. Труп вже встиг задубіти.Чоловік розповідає, що тварини були мирними сусідами: до людей не чіплялися, жодного  разу нікого не вкусили. Вчора зранку все ще було нормально. Коли приїхав додому після обіду - усі собаки були вже мертві.

- От вона була взагалі найдобріша - у неї щось із лапами було, так бідна тварина ледь ходила. Або бачите оцього здорованя,  - Олександр вказує на ще одного мертвого собаку, що лежить трішки подалі.  - Він взагалі нікого не чіпав. Тетяна каже - тих собак стерилізували минулого року силами “Планети”. Того, що із пошкодженою лапою, навіть підлікували, а тепер хтось його отруїв.Усього дог-хантер у дворі за адресою Немирівське шосе, 80 вбив п’ять собак. І це не єдиний випадок по Вінниці  - два місяці тому літній чоловік на блакитній “копійці” потруїв усіх тварин за адресою Островського, 62. “Під роздачу” потрапили і кішки, і голуби, і породистий домашній пес, котрий з’їв приманку, розкидану по дворі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    Стерилізованих вбивати вже дійсно варварство.
  • Руденко Богдана

    я дуже люблю тварин, але у мене  в дворі сусідска бабуся прикормила вже штук 10 напевно, іноді страшно біля такої зграї ходити, ще один мінус це постійне гавкотіння, і вдень і вночі, доводиться на ніч вікна постійно зачиняти. але, труїти собак це но мою думку дико...
  • Анонім

    Это все очень грустно, но извините меня б***ть, они сбиваются в стаи, на людей бросаются но редко, окружают со всех сторон, ночью устраивают переклички и их лай слышат по несколько дворов, этот лай ночью выводит настолько , что хочется самому выйти и разогнать их по всему городу.



    А вообще я заметил тенденцию

    У нас во дворе коцюбинского 11, стабильно, раз в пол года-год идет все так: Появляется одна собака, потом вторая, потом еще 3-4, получается стая, они мешают всем спать ночью, и через пару месяцев таких мук, все собаки оказываются отравленными и я читаю новости тут.

    Анонім reply Анонім

    ну а после, все повторяется по кругу
  • Нестор Подгурский

    Статью ещё вчера запостили, а в комментариях до сих пор ни одного больного на голову анонима. Чудеса!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:22 У Вінниці на електронні аукціони виставляють чотири земельні ділянки. Де і коли вони відбудуться? 18:18 Від десяти мільйонів гривень. Як виглядають найдорожчі квартири, виставлені на продаж у Вінниці photo_camera 17:58 «Цинізм та нелюдяність» — читач про МСЕК. Новий огляд декларацій голів міжрайонних медкомісій 17:21 Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон photo_camera Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Завтра вінничани «живим коридором» зустрічатимуть наймолодшого азовця Назарія «Грінку» Гринцевича 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Заступника мера Гнівані Віктора Гавришка відправили під варту. Застава – 2,4 млн гривень 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up