У Вінниці ремонтують спец автомобілі для армії

У Вінниці ремонтують  спец автомобілі  для армії
У Вінниці "45 завод" почав ремонтувати автомобілі паливозаправників, автоцистерн і причепів цистерн для Збройних сил України.

Перші відремонтовані авто вже пройшли тестування та незабаром відправляться до військових частин.

За словами начальника управління забезпечення технічними  засобами центрального управління забезпечення паливо-мастильними матеріалами  Збройних Сил України полковника Андрія Тучапського, потреба в таких спецавтомобілях є дуже високою. Адже паливо зі складів і баз зберігання потрібно доставляти у військову частину або підрозділ.

На підприємство вже доставлені 70 автомобілів, які потребують поглибленого регламентно-технічного обслуговування. Від загальної кількості автомобільної техніки, яку до кінця року заплановано відремонтувати на заводі, це тільки 30 відсотків.

Відео дня

"Це колишнє підприємство Міністерства оборони України, тому ми знаємо його можливості з відновлення саме такий автомобільної техніки. Більше того, свого часу завод спеціалізувався саме на виробництві автомобілів для перевезення паливно-мастильних матеріалів, - зазначив полковник Андрій Тучапський. - Для реалізації замовлення Міністерства оборони тут є все необхідне, а перші відремонтовані зразки є яскравим тому підтвердженням" - повідомляє УНІАН.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up