У «Плеяді» прощались з відставним генерал-лейтенантом міліції Віктором Тяжловим

У «Плеяді» прощались з відставним генерал-лейтенантом міліції   Віктором Тяжловим
Сьогодні, 26 липня, о 12 годині з Віктором Тяжловим прощались востаннє його рідні, близькі, колеги та знайомі. Легенда правоохоронної системи, генерал –лейтенант міліції, який 11 років очолював УМВС України у Вінницькій області, відійшов у вічність на 78-му році життя через затяжну хворобу.

До труни загиблого вишикувалась довжелезна черга тих, хто прийшов віддати йому останню шану. Клали квіти та виражали слова співчуття родині померлого. Потім почалась громадська панахида, де про покійного Віктора Тяжлова говорили його колеги та знайомі.

- За період своєї роботи на Вінниччині, Віктор Тяжлов переживав за долю кожного працівника правоохоронної системи. Це людина–епоха, людина з великої букви яка побудувала у Вінниці багато житлових будинків. Музей, який створено у Вінниці ("Мій край - Поділля", прим. Авт.), теж створено за його ініціативою, навіть у відставці ніколи не забував своїх побратимів. Покійний Віктор Тяжлов до останнього дня хвилювався за тих, хто сьогодні служить, сьогодні в строю, - говорить заступник голови вінницької обласної державної адміністрації Андрій Гижко.

Відео дня

З 1997 року Віктор Семенович очолював створений ним благодійний фонд УМВС «Вітчизна і ветерани», який взяв на себе турботу про соціальний захист ветеранів війни та інших малозабезпечених громадян, опікувався ветеранами органів внутрішніх справ, вдовами загиблих міліціонерів та їх сімей, більше тисячі квартир отримали міліціонери за час керівництва Віктора Семеновича.

За самовіддану творчу працю на благо Вітчизни генерал-лейтенант міліції Тяжлов нагороджений орденом «Знак Пошани», 30 медалями і 60 нагрудними знаками.

Поховали Віктора Тяжлова на кладовищі по вулиці Хмельницьке шосе.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up