Президент Віктор Янукович у Вінниці. Як це було

Президент Віктор Янукович у Вінниці. Як це було
Приїзд президента до Вінниці - топ новина і в місцевих засобах масової інформації і на кухнях вінничан. Та говорять більше не про те, що принесе нашому місту цей візит, а як його довелося пережити.

Ще за кілька днів до приїзду високого гостя вінничани помітили, що місто чепурять, як ніколи і почали запитувати: чи це місцева влада так зачекалася весни чи це так жваво до приїзда Януковича готується? Так чи інакше, але місто вишкрябали, вичистили, пофарбували після зими.
І хоча про те, що президент збирається у гості до нашого міста знали ще на минулому тижні, про точний маршрут його поїздки не було відомо до останього. Навіть про те, чи будуть перекривати вулиці міста і якщо будуть, то наскільки, офіційно нічого не повідомлялося.  
Зате в інтернеті поширилася новина, що Янукович аби не пошкодити свої авто на "вбитій" дорозі, відправив їх на потязі до Вінниці. З самого ранку вінничани помітили, що щось в місті не так. Такого скупчення людей у погонах давно не бачили. Ледь не на кожному кроці чергувала міліція. Але поки Янукович не приїхав у Вінницю, вінничани не відчули незручностей. Спочату президент поїхав у Турбів на пелетний завод, потім - в онкодисансер, "прозорий офіс" на Вишенці та у дитячий садочок на "Поділлі". Дорогу надовго не перекривали, та вінничани встигли намучитися з громадським трнспортом, поки президент був у місті. До речі кортеж Януковича проїжджав швидко і з вітерцем, та журналісти встигли і полічити усі авто і оцінити:).
Наостанок Янукович поїхав в облдержадміністрацію, де провів нараду з активом області. Але перед тим його зустрів показовий мітинг прихильників Партії регіонів.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (52)
  • Anonymous

    Хочу шоб він мене відчикрижив добряче в пукан!
  • Anonymous

    Люблю Януковича
  • Anonymous

    Из визита президента в Винницу можно сделать некоторые неоригинальные выводы: Янукович страшно боится за свою задницу. Оцепление улиц, досмотр детских кроваток в детсаду с служебными собаками, выворачивание женских сумочек и карманов в прозрачном офисе, куча охранников с зонтами (видимо яйца - это тоже страшные боеприпасы ), доставка транспорта из Киева, да и много чего другого заставляет предположить что у Виктора Федоровича земля под ногами горит. А наше городское начальство поступает как неопрятная женщина - морду лица накрасила, а подмыться забыла: все равно ведь не видать. Вот так и в центре чуть ли не листочки на деревья клеили, а шаг в сторону - все те же ямы и грязь.
  • Anonymous

    это же как нужно боятся свой народ, чтобы столько охраны и милиции охраняло твою тушку

    Anonymous reply Anonymous

    И ещё снайпера были!На домах,по периметру садика!После уезда,с садика,яника!Видел, как снайпера сумки грузили в бус,были на них пояса,и наушник в ушах!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up