Пішов з дому і не повернувся. Розшукують Андрія Терентьєва

Пішов з дому і не повернувся. Розшукують Андрія Терентьєва
  • Вже тиждень розшукують 24-річного юнака, який не повернувся додому. Правоохоронці просять вінничан допомогти інформацією.  

Третій відділ поліції Вінницького районного управління встановлює місцеперебування 24-річного жителя села Лука-Мелешківська Вінницького району — Терентьєва Андрія Олександровича.

За інформацією, яку поширили на поліцейському сайті, юнак ще 23 березня пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся. 

  • Його прикмети: зріст 175 см, темне коротке волосся, карі очі.
  • Був одягнений у помаранчеву куртку, сині джинси, чорні кросівки та сіру шапку.

— Громадяни, які володіють будь-якою інформацією, що допоможе встановити місце перебування розшукуваного, можуть повідомити до поліції за телефонами: 0432-43-74-49, 068-052-43-47, 063-883-48-95 або 102, — звертаються до вінничан співробітники відділу комунікацій поліцейського управління. 

Відео дня

Придивіться до фото, можливо, ви побачите у нашому місті цього хлопця. А якщо знаєте, де він може бути, негайно зателефонуйте в поліцію та розкажіть про це.


Читайте також:

Через постріл на дорозі відкрили провадження. Сторони конфлікту заявили один на одного

150 людей на ліжках реанімації. Дані про нові випадки COVID-19 по Вінниці та районах

Важливе за тиждень. Найцікавіші новини від 22 по 29 березня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (68)
  • Slava Makar Granovska

    ++++
  • Людмила Качанюк

    ++++++++++++
  • Юлия Замараева

    +++++++++++++++++
  • Lida Gura

    Репост
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Завтра вінничани «живим коридором» зустрічатимуть наймолодшого азовця Назарія «Грінку» Гринцевича Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Посадовця з Гнівані Віктора Гавришка триматимуть під вартою за розтрату державних коштів 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up