Через постріл на дорозі відкрили провадження. Сторони конфлікту заявили один на одного

Через постріл на дорозі відкрили провадження. Сторони конфлікту заявили один на одного
  • За фактом публікацій про стрілянину на Старому Місті, яку влаштував підполковник МНС, відкрити кримінальне провадження.
  • Також в поліції розповіли, що обидва водії, які сперечалися на дорозі між собою, написали один на одного заяви. 

У суботу вранці, 27 березня, на Старому Місті стріляли. За інформацією, яку поширили в мережі вінницькі активісти, стався конфлікт між водіями, і один з них вистрілив у повітря. Про це 20minut.ua розповідав у статті: Вранішня стрілянина на Старому Місті. Чи справді її влаштував підполковник МНС?

Сьогодні в поліції повідомили, що за фактом конфлікту між водіями у Вінниці розпочали кримінальне провадження, вже опитали учасників і отримали нові дані.

— 27 березня на перехресті вулиць Данила Нечая та Молодогвардійська стався конфлікт між двома учасниками дорожнього руху, під час якого один з водіїв зламав дзеркало автівки свого суперника, здійснив постріл угору з пістолета та поїхав з місця події. До поліції жоден з учасників інциденту не звернувся. За фактом розміщеної у соцмережі інформації слідством розпочато кримінальне провадження за першою частиною статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), — сказали у відділі комунікацій поліцейського главку. 

Відео дня

За словами начальника Відділу поліції №1 Вінницького районного управління поліції Юрія Голуба, поліцейські встановили та опитали учасників цього конфлікту. Обидва чоловіки — вінничани віком 45 та 54 років — написали один на одного зустрічні заяви.

— Наразі поліція в рамках відкритого кримінального провадження з’ясовує усі обставини конфлікту, — кажуть поліцейські. 

Журналістам «20 хвилин», нагадаємо, розповіли більше про подію суботнього ранку активісти з «Дорожнього контролю». За їхніми словами, двоє водіїв не розминулися на дорозі й стали з'ясовувати стосунки, до них підійшов ще й третій — син одного з водіїв. Під час цієї розмови другий учасник суперечки дістав пістолет і вистрілив у повітря. Далі усі водії просто роз'їхалися.

— Інформацію, що чоловік за кермом Audi може бути підполковником ДСНС Андрієм Шевчуком, дали його сусіди, вони мені зателефонували, — сказав Володимир Затайдух, який виклав фото підполковника, його машини, і стрільби у мережу. — Але в ДСНС ніяк інформацію не прокоментували. 

Ми також зверталися до представників ДСНС у той самий день, але відповіді не отримали. Редакція й надалі очікує на коментар з пресслужби управління служби з надзвичайних ситуацій або самого фігуранта подій і, як тільки отримаємо їхню версію, — опублікуємо її. Тож слідкуйте за стрічкою новин на 20minut.ua.


Читайте також:

Біля суду на Соборній хочуть зробити закритий паркінг. Але є нюанси його роботи

У Вінниці цієї ночі спіймали п'яного поліцейського за кермом. Хто він?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up