ФОТОТИЖДЕНЬ: про "ноу-хау" даішників, незвичайну аварію та як міліціонерів з АТО зустрічали

Пропонуємо вашій увазі найцікавіші фоторепортажі цього тижня

Біля Башти мамочки масово «тусувались» зі своїми дітьми

Другого серпня, на Площі Європейській відбувся освітній захід на підтримку Всесвітнього тижня грудного вигодовування. Цей щорічний захід вже втретє організовує громадська організація «Територія мам».

У Вінниці почали вишивати рекордну карту України
У п’ятницю, першого серпня, на Європейській Площі почалась всеукраїнська акція, в якій об’єднавшись українці вишиють разом карту України. Організатори планують поставити рекорд за кількістю вишивальників, також хочуть, щоб вишита карта висіла у Верховній Раді.

До дня Десантника на польову кашу запросили поранених бійців з вінницького шпиталю

Другого серпня вінницькі десантники відзначають «День аеромобільних десантних військ». Цього року на традиційну щорічну польову кашу запросили поранених в зоні АТО бійців, які лікуються у вінницькому військовому шпиталі.

Відео дня

Вінницькі міліціонери відправились воювати в зону АТО

Загін вінницьких міліціонерів з райвідділів вдруге відправився воювати на Схід України. Рідні хлопців проводжали зі сльозами, а наші бійці обіцяли повернутися додому неушкодженими.

Босоногий інспектор Вадік дисциплінує вінницьких водіїв
Протягом тижня біля пішохідного переходу по вулиці Немирівське шосе, поблизу супермаркету «АТБ» профілактикою аварійності на дорогах займатиметься новий інспектор. У нього є форма, жезл, значок, і навіть ім’я. Єдина відмінність – він пластиковий.

На Хмельницькому шосе швидка збила працівника похоронного бюро
За словами свідків, чоловік переходив дорогу на зелене світло коли його збила карета швидкої допомоги. Потерпілого доставили до лікарні.

У Вінниці зустріли 120 міліціонерів, які повернулись із зони АТО

Із зони проведення антитирористичної операції до Вінниці повернулись 120 вінницьких бійців. Силовиків зустрічали колеги, рідні та близькі. Кілька чоловік отримали чергові звання.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:22 У Вінниці на електронні аукціони виставляють чотири земельні ділянки. Де і коли вони відбудуться? 18:18 Від десяти мільйонів гривень. Як виглядають найдорожчі квартири, виставлені на продаж у Вінниці photo_camera 17:58 «Цинізм та нелюдяність» — читач про МСЕК. Новий огляд декларацій голів міжрайонних медкомісій 17:21 Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон photo_camera Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Несіть тільки живі квіти: завтра «живим коридором» зустрічатимуть загиблого «Грінку» 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Заступника мера Гнівані Віктора Гавришка відправили під варту. Застава – 2,4 млн гривень 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up