У Вінниці зустріли 120 міліціонерів, які повернулись із зони АТО

У Вінниці зустріли 120 міліціонерів, які повернулись із зони АТО
Із зони проведення антитирористичної операції до Вінниці повернулись 120 вінницьких бійців. Силовиків зустрічали колеги, рідні та близькі. Кілька чоловік отримали чергові звання.

Сьогодні, 3 серпня, біля обласного ДАІ зібралось близько сотні людей. В руках у дітей, повітряні кульки, поряд готується до виступу невеличкий оркестр.
Близько 9.30 під’їжає кілька автобусів у супроводі екіпажу ДАІ. В автобусах 120 бійців, які повернулись із зони АТО.

Із поверненням додому хлопців привітав начальник Вінницької міліції Олег Школьний. Їм вручили почесні грамоти і дали чотири дні вихідних.
- На сьогоднішній день дуже багато підрозділів знаходиться на Сході України і всі вони виконують ті завдання, які перед ними стоять, - говорив Олег Школьний. – Окремо хочеться подякувати сім’ям військових, які залишаються вдома. Адже вони вас підтримували і чекали.

Зустріти бійців прийшли їхні сімї. Багато мам з маленькими дітьми.

- Дуже важко було чекати, - розповідає із сльозами на очах мати вінницького бійця Надія Стаховська. – Одного сина сьогодні зустріла, другого відправила. Дуже чекала його додому і хочу, щоб війна швидше закінчилась. Хай вони будуть із своїми дітьми, жінками і з нами.
- На сході України ми пробули місяць, у тих містах де були - більшість людей не нас не підтримувало, - розповідає командир підрозділу міліції особливого призначення Анатолій Стаховський. – Особовий склад задіювався у Слов’янську на розмінуваннях дитячих садочків, шкіл, адміністративних будівель. Наш підрозділ працював спільно із підрозділом НДКЦ з Києва.
Previous Next

Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Анна

    тлтлждожщ
  • Анна

    Для всіх диванних провокаторів - перш ніж поливати брудом наших хлопців, самі б зробили  хоч одну маленьку добру справу для підтримки тих, хто на війні. Так, вони повернулися живими і здоровими, дякуючи Богу. Вони ризикують кожну хвилину, розміновуючи приміщення, затримуючи сепаратистів, перевіряючи транспорт, в якому везуть далеко не подарунки. Вони не сховалися за дітьми і надуманими проблемами, як, зазвичай ті, хто пише подібні коменти. Слава нашим хлопцям !!!!

    Бандитам тюрьмы! reply Анна

    Для них каждый житель Донбасса это сепаратист.

    Бандитам тюрьмы! reply Анна

    Они были только  в зоне АТО,  сейчас на войне 25-я,72-я и др. бригады. Винницкая милиция просто стояла на блок постах не на передовой. Вы хоть видели фото парней которые были на поле боя и вернулись обратно?

    света reply Бандитам тюрьмы!

    а ты думаешь им там просто было стоять????Езжай сам и посмотри как там просто и не страшно!!А наши парни молодцы,и слава богу что все вернулись живые...

    Ирина reply Бандитам тюрьмы!

    Что значит "просто стояли на блок-постах?" Пойди ты на блок-пост под Луганск и там "просто постой"

    - reply Бандитам тюрьмы!

    Ти вобще хто? Якщо ти  такий розумний то чому не їздиш на порше?
  • .

    В Венеции назначена дата военного трибунала над Порошенко и Обамой.

    Показательный процесс намерены провести в Италии над президентом США Бараком Обамой, председателем Европейского совета Херманом ван Ромпеем, президентом Украины Петром Порошенко по обвинению в военных преступлениях против мирного населения Донбасса,  сообщает глава неформального правительства Венецианской республики Альберто Гардини в своем блоге в Facebook. Для всесторонней и объективной оценки событий на Донбассе для процесса будут набраны 50 независимых присяжных. Первое заседание назначено на 23 августа. Заседание не грозит тюремными сроками, но приведет к серьезному международному разбирательству.

    StG-44 reply .

    "...глава неформального правительства Венецианской республики Альберто Гардини..." -- він довідку у шпиталі щодо власної адекватності вже добув? :D

    . reply StG-44

    Я так понимаю, у тебя все справки уже давно все в наличии?

    StG-44 reply .

    Заздріть мовчки. :P

    . reply StG-44

    Ты идиот? Чему завидовать?

    StG-44 reply .

    "Идио́т (от др.-греч. ἰδιώτης — «частное лицо»): в Древней Греции человек, живущий в отрыве от общественной жизни, не участвующий в общем собрании граждан полиса и иных формах государственного и общественного демократического управления." -- у цьому розумінні -- так :)

    фауна reply StG-44

    красавчик ;)
  • StG-44

    Героям слава!

    Торонтуй reply StG-44

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:41 У благодійному матчі профі з «Чайки» подужали аматорів з «Універ-Динамо» 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 13 по 20 травня, які ви могли пропустити 20:11 Ювілей Барської організації незрячих відзначили змаганнями з інтелектуальних ігор 20:11 Олександр Князь отримав грошовий сертифікат від Головнокомандувача ЗСУ Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 19:45 Мандрівка в минуле: що стояло на місті апеляційного суду та які будівлі були поруч play_circle_filled photo_camera 19:02 Вінницький айтішник потрапив у рейтинг найвпливовіших акаунтів в українському LinkedIn 18:28 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up