У Вінниці засудили робітницю МакДональдза за носіння ножа у сумочці

У Вінниці засудили робітницю МакДональдза за носіння ножа у сумочці
У понеділок, 16 лютого, Вінницький міський суд засудив працівницю закусочної “МакДональдз-Соборна” за носіння холодної зброї.

12 травня 2014 року, засуджена разом із чоловіком та помічником їхала додому по вулиці Блюхера в місті Вінниці та навпроти будинку № 187 вони зупинились у зв'язку з поломкою “двірника”. 

Біля 20:30 години працівники міліції звернули увагу на припарковане авто та при перевірці “ГАЗ 24” у жіночій сумці, що знаходилась у салоні автівки знайшли металевий ніж.

Відповідно до висновку експерта вилучений ніж являється холодною зброєю. Даний ніж відноситься до клинкової холодної зброї колюче - ріжучої дії виготовлений саморобним по типу мисливських ножів загального призначення.

Відео дня

Під час судового засідання обвинувачена визнала свою вину та опираючись на те, що жінка раніше судима і згідно експертизи не має психічних захворювань, Вінницький міський суд визнав її винною та призначив жінці покарання у виді штрафу в розмірі 510 гривень на користь держави.

Також засудженій доведеться заплатити 737 гривні 10 копійок за проведення криміналістичного дослідження.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Anonymous

    Або не все описали, або вони НЕДОУМКИ!
  • Anonymous

    "Пенсии жителям Дебальцево выплачены в полном объеме12:41 / 24.02.2015 — Новости Донбасса"    та     " понеділок, 16 лютого, Вінницький міський суд засудив працівницю закусочної “МакДональдз-Соборна” за носіння холодної зброї." - цікаво де більше цинізму  у діях держави ? а ви як думаєте?
  • Анонім

    Браво! Спасибо. Вот зто настоящая журналистика!
  • Anonymous

    "16 лютого, Вінницький міський суд засудив працівницю закусочної “МакДональдз-Соборна” за носіння холодної зброї." - так таке рішення суду це ще один крок України до Європи.  Революція гідності, небесна сотня, молодь яка підняла Майдан рік тому, заслуговує на гідну відповідь нашої Влади, та правоохоронців. Вражає професійність дій нашої міліції , прокуратури та суду.  Шановні вінничани , це Вам не дрібниці майдану, танки у донецьку, збитий літак на сході, це відпрацьована роками операція нашої міліції, яка завжди нас охороняє, патрулює особливо такі тяжкі кримінальні райони вінниці. Мужні патрульні , які провели тяжкий день десь у районі муніціпального ринку,  у тяжкій боротьбі с незаконною торгівлею (продовольчими товарами)у вечері втомлені знешкодили ще один потенційний злочин, дівчина могла бути посібником тероризму, та

    могла завадити розвитку демократії у місті, реформі у правоохоронних органах, та судах, та руху України до Європи. Хлопці превели захват , зброї, єкспертизу, хочу зауважити за рахунок потенціальної терористки, а не бюджетних коштів, а Наш НОВИЙ УКАїнский, гуманний суд виніс Європейське рішення.

    Шановний , авторе місто повино знати своїх героїв, оприлюдніть фамілії героїв, можливо їхніми іменами будуть названі вулиці, пробачте райони міста.

    Шановна дівчина, я думаю що такі професійні дії наших правоохоронців, та ваше щире каяття  буде для Вас неоціненним досвідом та прикладом розвитку в Україні верховенства права та розвитком демократії.

    Хочу зауважити, що Вам особисто повезло, міліція могла застосувати зброю, при затриманні і тоді появляються перебиті коліна, 10 куль у тілі і як у випадку у немірові, ні гуманного суду ні професійності прокурора.

    Ці дії дають надію, що усі злочини майдану, поофісійні дії нашого Беркуту під час майдану, найдут гідну оцінку як у НАШИХ СПРАВЕДЛИВИХ судах, так і у Європейських.

    Чи змусить це рішення  суду людей  з повагою відноситись до нашої держави, вирішувати кожному, але я чогось не розумію...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up