«Зняли колеса, акумулятор»: чоловік каже, що його авто розікрали на арештмайданчику

«Зняли колеса, акумулятор»: чоловік каже, що його авто розікрали на арештмайданчику
Володимир Ніколайчук каже, що його авто «обнесли», поки воно стояло на арештмайданчику
  • Вінничанин Володимир Ніколайчук викликав поліцію на арештмайданчик — стверджує, що з його авто там зняли колеса, викрали акумулятор та магнітолу.
  • Регулярні кражі з авто підтвердив навіть охоронець на майданчику.
  • Слідчі відкрили справу за заявою Володимира про крадіжку.

Червоний «ВАЗ» опинився на арештмайданчику через те, що його водій був нетверезий. Володимир Ніколайчук говорить, що він власник автівки. Хоч і купив її за техпаспортом — для поїздок на рибалку. Розповідає, що кілька місяців тому дав машину другу, а той уже попався «копам».

— Минулого понеділка (8 квітня, — авт.) уся «резина» була на місці, — каже Володимир, показуючи туди, де раніше в машини були колеса. — Автомагнітола була, колонки були на місці. Пройшло 10 днів, я хотів забрати авто з майданчика, а тепер спостерігаю таку картину.

Чоловік викликав поліцію на місце пригоди. Поки чекали слідчо-оперативну групу, охоронець на арештмайданчику розповів, що крадіжки з машин там — часте явище. Допускає, що злодії перелазять через паркан — там навіть «відкусили» колючий дріт.

Відео дня

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за заявою Володимира. Слідство триває.

Нагадаємо, нещодавно на тому ж майданчику стався конфлікт через людей, що якимось чином опинилися в поліцейському приміщенні.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Коля Мельник

    Не розікрали а мусорня позичила
  • Екатерина Ювченко

    Пьяны спят или бояться выйти эти сторожа
  • Vladimir Cherkas

    Под носом охранников, которые уже несколько месяцев работают в режиме волонтерства и ходят на работу по доброте душевной(

    Sasha Osadchuk reply Vladimir Cherkas

    Ну то не треба забирати машини на ті майданчики, які не охороняються. Це не виправдання, що вони працюють як волонтери, для чогось вони ж туди ходять. Я впевнений, що не з душевної доброти

    Nick Zenko reply Sasha Osadchuk

    Не треба пити за кермом. А так норм. Буде додатковий стимул НЕ пити.
  • Ruslan Petrovich Shalom

    Номера не перебили?
    Малалішто ;)
    А якщо серйозно - то це якісь щурячі витівки!...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:22 У Вінниці на електронні аукціони виставляють чотири земельні ділянки. Де і коли вони відбудуться? 18:18 Від десяти мільйонів гривень. Як виглядають найдорожчі квартири, виставлені на продаж у Вінниці photo_camera 17:58 «Цинізм та нелюдяність» — читач про МСЕК. Новий огляд декларацій голів міжрайонних медкомісій 17:21 Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон photo_camera Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Несіть тільки живі квіти: завтра «живим коридором» зустрічатимуть загиблого «Грінку» 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Заступника мера Гнівані Віктора Гавришка відправили під варту. Застава – 2,4 млн гривень 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up