Біля універмагу від тролейбуса відірвалась залізна деталь і поранила дівчину

Біля універмагу від тролейбуса відірвалась залізна деталь і поранила дівчину
Залізний «башмак» відірвався від тролейбуса з такою силою, що перелетів через перехрестя і мало не вбив дівчину, яка йшла поблизу універмагу. Постраждалу госпіталізували з гематомою, міліція на місці опитує свідків.

Випадок стався сьогодні, 13 квітня. Тролейбус їхав за маршрутом «Лугова - Вишенька» по вулиці Пирогова. Деталь, яка відірвалась, робітники ТТУ називають«башмак» і він важить до трьох кілограмів. Саме ця деталь мало і не вбила дівчину, яка йшла по пішохідному переходу поблизу магазину «Ватсонс»

- Ми з дівчиною йшли «за руку» від універмагу, - розповідає Олег, чоловік постраждалої. – Я почув тріск і вона сильно закричала. Спочатку подумав, що хтось у нас вистрілив, бо уламки гілляк почали стукати по вітрині магазину.

За словами чоловіка, деталь він побачив, коли та вже лежала на землі. На одежі дівчини залишився брудний відбиток. 

Відео дня
> - Я не одразу зрозумів, що це деталь від тролейбуса, який зупинився аж на іншій стороні, - каже він. - Коли дівчину забирала швидка, то побачив,що на руці у неї велика гематома і вона жалілась на біль в боку.
{photo_gallery id=4330|}

За парою, в яку влучила деталь йшли двоє жінок. 

- Чоловік одразу попросив у працівників ТТУ викликати швидку і вони сказали, що вже подзвонили, - розповідає одна з жінок. – Через деякий час він сам зателефонував. У швидкій сказали, що за цією адресою їх ніхто не викликав. 

На місці аварії працюють п’ятеро міліціонерів. Вони опитують свідків та складають протоколи. Біля тролейбуса – група робітників ТТУ. Дівчину швидкою допомогою доправили до лікарні.

- Тролейбус хитнуло і я побачив, як захитались проводи, - розповідає кондуктор. – Проводи були сильно натягнуті, вийшло так наче «башмаком» вистрелили з лука. 

Робітники розповідають, що залізна деталь, яка вдарила дівчину важить до трьох кілограмів.
{photo_gallery id=4331|}

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Konstantine Franko

    Уловитель не всегда справляется со своей задачей, потому что башмак срывает с большой силой. От отрыва токоприемников и слета башмака не застрахован ни один водитель троллейбуса. Остается надеяться, что никто не пострадает, сорванный башмак никого не ударит и не упадет на машину.

    І нікого не треба тут люструвати.
  • Anonymous

    тту треба негайно закрити і люструвати його керівництво!!!!
  • Anonymous

    Хочу пожелать девушке отсудить в ВТТУ 1 000 000 долларов! Посмотрю тогда какие тарифы будут на проезд.
  • Anonymous

    может эту статью заказал магазин
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled 11:13 Понад сотня відбитих атак та 13 збитих Shahed: Україна дає жорстку відповідь окупантам 10:45 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 10:01 Сьогодні — Велика субота. Традиції, прикмети та що не можна робити 09:54 «Нива» дев’ятий раз у сезоні зіграла внічию. Розійшлася миром з «Чайкою» в гостях 09:20 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 09:01 Вінниця сьогодні проводжає у вічність трьох військових play_circle_filled 08:30 Вітаємо християн зі Світлим Христовим Воскресінням! (Прес-служба ВО "Батьківщина") 08:25 Сьогодні вітаємо Марію та Кирила. Історія та прикмети 4 травня 08:00 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 21:01 Вінницька обласна лікарня отримала новий апарат УЗД для кращої реабілітації пацієнтів photo_camera 20:08 «Цвітіння» водойм: основні причини та чим воно небезпечне 19:29 «Тато забирав мене з дитсадка і ми дивилися вручення «Оскара»... У Тульчині показали «Ядерне чаювання»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up