«Нива» дев’ятий раз у сезоні зіграла внічию. Розійшлася миром з «Чайкою» в гостях

«Нива» дев’ятий раз у сезоні зіграла внічию. Розійшлася миром з «Чайкою» в гостях
  • У Другій лізі чемпіонату України з футболу головною подією п’ятниці, 3 травня, був матч у Макарові.
  • «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) вперше в 2024 році проводила домашній матч тут, на звичному місці, на стадіоні з натуральним покриттям.

Вона без поразок від листопада минулого року (з часу поразки 1:2 від ЮКСА), здобувши в останніх шести матчах по три перемоги та нічиї. Зокрема, в першому колі з голом Семенця підопічні Сизихіна виграли в Вінниці.

У випадку перемоги вінницька «Нива» могла піднятися на один-два рядки таблиці в верхню її половину. «Чайка» ж досить далеко від призового третього місця (шість очок) і дуже відірвалася від переслідувачів (11 очок від п’ятого місця). Тож, виходить, господарі грали просто заради престижу — щоб гарно провести заключний домашній матч цього сезону.

Початок матчу пройшов під контролем господарів. Кілька атак провели вони вже в дебюті. При цьому на 10-й хвилині після непорозуміння між воротарем і захисником господарів Дубілеєм ледве не протиснувся на ударну позицію граючий президент «Ниви» Загорулько — лідер бомбардирських перегонів чемпіонату і за сумісництвом граючий президент Ниви. Слідом Артур зі штрафного перевірив надійність Коломійця.

Відео дня

Напружений перший тайм все ж обійшовся без голів, хоча перед самою перервою найрезультативніший гравець господарів ледве не завершив швидку атаку «Чайки», причому Семенець ще й претендував на пенальті. Після перерви гра проходила напружено, проте з недостатньою гостротою. Виділити варто саме Загорулька, якого захисники господарів старалися опікати особливо ретельно, а він все одно знаходив способи як не пробити, то вдало підіграти товаришам по команді.

Розв’язка матчу очікувалася в кінцівці, проте й тут виконання десь підвело суперників. Останній і найкращий шанс у «Ниви» мав Лотоцький: класно підключався на стандарт — і теж не досяг успіху. У «Чайки» двічі бив Кулакевич, але промахнувся метрів із десяти на 84-й хвилині. А вже в компенсований час гарного удару завдавав Хобта — і тут теж воротар виручив вінничан.

Дев’ятий раз у сезоні зіграла внічию «Нива» — жодна команда не є в Другій лізі цього сезону більш компромісною.
 

Читайте також:

На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер

Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up