На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер

На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер
  • На стадіоні Центрального парку імені М. Леонтовича влаштували забіг до десятиріччя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України.
  • На старт вийшли вихованці міських спортшкіл, тренери, курсанти, а також усі охочі.

Відкриття розпочалося з хвилини мовчання в пам’ять про тих, хто віддав своє життя у боротьбі із ворогом за свободу Батьківщини.

Розминку провели вихованки відділення легкої атлетики міської спортивної школи №1 Євгенію Молярчук і Дар'я Вілкова  разом із тренером-викладачем Вікторією Юнаш.

Відео дня

За словами голови міського спорткомітету, заслуженого тренера України з боксу та універсального бою Сергія Краєвського, під час повномасштабної війни ми маємо дбати про своє фізичне та морально-психологічне здоров’я.

Один із вдалих способів це зробити є це заняття спортом, зокрема — бігом. Адже заняття на свіжому повітрі допомагають відновити сили.

Молодша група учасників подолала дистанцію у 500 м (одне коло), а старша — вдвічі більше.

Всім міським спортшколам організатори, а це міський спорткомітет, презентували м’ячі, які стануть у нагоді під час проведення фізкультурно-оздоровчих заходів.

Також під час забігу збирали кошти на квадрокоптер для підрозділу, в якому на східному напрямку нині боронить країну тренер міської спортивної школи №5.


Читайте також:

Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства

Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up