«Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості

«Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості
Чоловіка з коксартрозом ІІІ ступеня не визнавали інвалідом у Вінницькому міжрайонному МСЕК. Але після розголосу, на повторному огляді, йому дали групу
  • Юрія Юнова з коксартрозом ІІІ ступеня не визнали інвалідом у вінницькому міжрайонному МСЕК. Пояснювати причину відмовилися.
  • Чоловік оскаржив це і добився справедливого огляду та оцінки свого стану здоров'я. Йому дали ІІІ групу.

Нещодавно редакція написала про те, що Юрію Юнову у вінницькому міжрайонному МСЕК без пояснення причини не дали групи інвалідності.

Дружина Оксана Юнова розповіла, що у її чоловіка двобічний диспластичний коксартроз ІІІ ступеня та асептичний некроз лівого стегнової кістки. Всі докази та заключення лікарів у них були.

Як відомо, одним з лікарів, який робив огляд Юрію в перше, міг бути Дмитро Хмільовий. Нещодавно робили огляд на його декларацію. Ознайомитися можна тут.

Відео дня

На звернення щодо пояснення такого рішення, виконуюча обов'язки головного лікаря Вінницького обласного центру медико-соціальної комісії та голови обласної МСЕК №1 Юлія Даниленко в коментарі до матеріалу сказала, що кожен, хто незгодний з рішенням комісії, може подати на переоскарження. Так і вчинив Юрій Юнов.

Врешті йому призначили повторний огляд вже в обласному МСЕК, і сьогодні, зателефонувавши журналістці, пані Оксана розповіла, що її чоловіку дали групу.

— Дали нам групу. Все пройшло спокійно, до всіх ставилися дуже добре. Ретельно провели огляд. Хоч ніби й була положена ІІ група на невизначений час, а дали ІІІ. Проте це все одно краще, ніж нічого, — сказала Оксана Юнова.

Жінка вважає, що на справедливий огляд стану здоров'я її чоловіка вплинула публікація в ЗМІ.

Крім того, нагадаємо, що в нас є вже серія публікацій, пов'язаних з вінницькими МСЕК, серед яких огляд та аналіз декларацій голів та членів комісій:

Також під час аналізу ми побачили, що у в.о. головного лікаря Юлії Даниленко зараз є ряд судових справ, пов'язаних з неправомірним звільненням працівників. Журналістка «20 хвилин» змогла зв'язатися та поспілкуватися з колишньою юрисконсультом Людмилою Вечірко, яку звільнили, коли вона була вагітною. Жінка виграла цю справу в суді, і суд зобов'язав керівницю поновити її на посаді.


Читайте також:

Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина

На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Мария

    Скотобаза  продажна !!!
  • Юрій

    На даний час всі чинуші, і навіть їхні діти мають групи інвалідності, а простий люд воює, і працює, хоч і хворі.
  • Юлічка

    Багато людей які потребують по стану здоров'я групи її не дають а ті що бігають здорові які коні то ще й групу мають бо заплатили.
    Нема справедливості.
  • [email protected]

    А тих козлів, що не дали групи на шибеницю інакше цих бариг не позбудемось.

keyboard_arrow_up