Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто

Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто
  • У клубі «Вінницькі вовки» культивуються кілька популярних заокеанських види спорту.
  • Представники флаг-футболу, черліденгу і фрізбі згуртувалися, аби прибрати перед святами одне із захаращених місць рідної Вінниці.

Цього разу за підтримки Муніципальної варти і міської влади обрали ділянку біля Замостянського центру зайнятості. Там, де раніше було закинуте старообрядницьке кладовище.

Загалом на таку соціально корисну акцію вийшли близько півсотні спортсменів, дітей і дорослих. Прибирання тривало близько 2,5 годин.

Відео дня

— Ми зібрали понад 60 столітрових мішків сміття. Таку акцію із прибирання проводимо щороку. Нині вона пройшла вже вшосте, — розповів співзасновник клубу «Вінницькі вовки» Євген Хомин.

Він розуміє, що прибрана територія з часом все одно стане засміченою.

— Але ми маємо й іншу важливу мету. Зокрема, намагаємося за допомогою таких акцій виховати дітей, які стануть культурними людьми і не будуть засмічувати рідне місто. Щоб вони розуміли, що треба бережно ставитися до природи. Також прибирання можна розглядати, як своєрідне фізичне тренування спортсменів, бо мішки були досить важкими, — додав Євген Хомин.

Після акції «Муніципальне варта» запросила представників «Ековіна», які вивезли все зібране сміттєвозами. А всіх учасників прибирання безкоштовно пригостили партнери. Зокрема, вони поїли піцу і морозиво.      

    

Читайте також:

«Нива» дев’ятий раз у сезоні зіграла внічию. Розійшлася миром з «Чайкою» в гостях

На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up