Біля Центрального автовокзалу на авто впав стовп. Стояли тролейбуси та травмувався чоловік

Біля Центрального автовокзалу на авто впав стовп. Стояли тролейбуси та травмувався чоловік
  • Про це написали у водійській telegram-спільноті «ДТП-затори Вінниця».

Перше повідомлення з'явилося о 8:33, сьогодні, 9 лютого.

Водії, які проїжджали поруч з місцем пригоди, повідомляють, що стовп впав на машину таксі.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ЗАЗ у Вінниці на Automoto.ua.

А ще зачепив дроти, через що тролейбуси у центрі міста стали. Зазначають, що стовп зачепила фура, яка проїжджала поруч.

Відео дня

За телефоном "Цілодобової варти" повідомили, що о 9:15 рух тролейбусів був відновлений.

У прес-службі патрульної поліції прокоментували подію:

— Близько 8:30 патрульні отримали виклик, що на Київській сталася аварія, —
 каже прес-секретарка патрульної поліції області Тетяна Фіщук. — Коли поліцейські приїхали на місце, то побачили, що біля центрального автовокзалу впала електроопора. Через це рух транспорту по Київській був неможливий.

Електроопора впала на «Пежо», що був припаркований на стоянці біля автовокзалу. Водій, який стояв поруч, отримав травми.

— До лікарні доправили 60-річного чоловіка, — говорить Тетяна. — Також на вантажівки «МАН» і «ДАФ», які рухались по Київській, впали лінії електропропередач.

 

Фото / відео з соцмереж

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • З.А.Глядач

    "через що тролейбуси у центрі міста стали"

    З якого це часу Центральний автовокзал опинився у "центрі" міста? По київській не ходили. Та й то,лише до Чорновіла.

    Olvol reply З.А.Глядач

    Тому що живлення подається на ділянку від Укргазбанку (біля Інфракону) до пам'ятника Коцюбинского. Відповідно все, що стосується пл.Жовтневої, не їздило. Їздили лише 7, 15  і всі ті що з Київської в сторону Урожаю.

    З.А.Глядач reply Olvol

    Дивно,а як же я їхав десь близько половини дванадцятої 5 тролем на Вишеньку? І бачив поліцаїв-регулювальників...
  • Serg Rezident

    А никого не смущает что столб просто стоял на асфальте - не был укреплен в грунте, не был забетонирован? На фото четко видно нижнюю ровненькую часть столба с прикрученым ведром для мусора! Как так можно его было устанавливать? Это вопрос к нашим властям и коммунальным службам!
  • Вася

    Это следствие безхозной деятельности ВТК в которой половина электроопор гнилые, и как всегда ни один начальник не понесет ответственности, так у них на всех коммунальных предприятиях винницкого городского совета,рыба гниет с головы

    Olvol reply Вася

    Бетон не гниет, а крошится
  • Алекс

    По Киевской, в р-не ост.Станиславского тоже ждёт своего дня один столб
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду на кордоні Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up