Як роблять красу по-вінницьки?

Як роблять красу по-вінницьки?
Цього тижня сайт відгуків 20.ua запрошує вінничан оцінити місцеві салони краси.

Ми хочемо знати, який із вінницьких б’юті-салонів є найкращим.

Друзі, разом з вами ми вже оцінювали якість послуг у ЖЕКах, вирішували, де у місті найкраще лікувати зуби, в якому ресторані, кафе чи барі у місті вам зручно, комфортно і смачно. Ви відверто розповідали нам і про вінницькі вузи. Як ми і обіцяли раніше, оприлюднюємо результати анонімного оцінювання користувачами роботи вінницьких ЖЕКів. Загалом, вінничани залишили 54 відгуки про ЖЕКи. Найжвавіше обговорювали роботу ЖЕКів №12 і №6. Середню оцінку роботи більшості ЖЕКів - 2,8-3,3 - не можна вважати задовільною. Найбільше хвалили вінничани ЖЕК №30 - його роботу користувачі оцінили на максимальних 5 балів.  

Сьогодні ми пропонуємо вінничанам поділитися своїми думками щодо того, в якому салоні краси їх влаштовує все або майже все: чи задоволені професіоналізмом персоналу, наскільки комфортно почуваєтеся у салоні, де вам запропонують якісні послуги за помірними цінами, а куди без пухкого гаманця краще і на поріг не ступати.

Відео дня

Впевнені, що ця тема особливо зацікавить наших вродливих і завжди жіночних вінничанок. Адже кожна жінка має свою маленьку таємницю: вона достеменно знає, в якому салоні їй зроблять вишукану зачіску, до якого майстра краще записатися на манікюр, а кому довірити своє обличчя для глибокого пілінгу, омолоджуючих масок чи сучасного макіяжу.

Не мовчіть і про неприємне! Адже кожна жінка так само точно знає, в який салон краси вона не піде ні за які гроші в світі. В одному - не привітний персонал, в іншому - майстер так “наведе красу”, що тиждень доведеться сидіти вдома.

Одним словом, розповідайте все! Кожне ваше зауваження прийметься до уваги, адже опитування на сайті top20.ua створене саме для вас, для того, щоб визначитися із найкращими і покращити ті моменти, які не задовольняють вас у інших салонах. Приєднуйтесь до обговорення і висловіть свою точку зору!

Далі у спецпроекті ми пропонуватимемо користувачам оцінити роботу вінницьких саун, туристичних фірм та служб таксі. Не залишайтеся осторонь, адже саме ваш голос може стати вирішальним у визначенні рейтингу того чи іншого закладу!

Сайт top20.ua - це каталог компаній, де можна залишати відгуки про сервіс компаній та виставляти їм оцінки. Таким чином, вінничани мають можливість обрати дійсно надійного постачальника або виконавця, якого рекомендують самі ж споживачі. Тому top20.ua і є першим “народним” інтернет-каталогом у Вінниці - саме оцінки і відгуки користувачів ми ставимо на перше місце. Завдяки мінімалістичному дизайну каталогу знайти для себе те, що потрібно, дуже просто - чи то навчання, побутові послуги (ремонт взуття, виготовлення ключів, сантехніки, електрики), спортивні секції чи будь-що інше.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up