Війна за Nemiroff продовжується

Війна за Nemiroff продовжується
Боротьба акціонерів за компанію Nemiroff знову перейшла з рівня перемовин і судових засідань до відкритого протистояння

1 липня у Немирові відбулась чергова спроба закріпити контроль за заводом. На місці були присутні судовий виконавець і правоохоронці, в т.ч. співробітники "Грифону".

Судовий виконавець оприлюднив поставнову про відкриття виконавчого провадження від 30 червня, за яким Алла Глусь має бути поновлена на посаді гендиректора підприємства.

Протягом одного дня конфлікт себе не вичерпав і продовжується до сьогодні, 2 липня.

Відео дня
>Виробництво на заводі і досі не відновлено.

Детальніше про те що відбувалось навколо Nemiroffa у відео-сюжеті з місця подій.
Дивіться відео тут:

У Вінницькій області штурмували "Nemiroff"

Читайте також:

Nemiroff дерибанять

Війна за Nemiroff: розбиті двері, кров на сходах. Шестеро поранених в лікарні…

Nemiroff вже працює .

Nemiroff узяли штурмом: з дубинками, щитами, матами і кров'ю.

Корпоративне рейдерство «Nemiroff» .

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Anonymous

    Верните двухчасовое видео!!!!!
  • Anonymous

    Задрали со своим немировом. Взорвите его, одна алкашня, беды, аварии, трагедии от водки.
  • Anonymous

    Это видео есть по адресу: http://www.youtube.com/watch?v=0ATLO-zJVLU
  • Anonymous

    где видео?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:22 Сапери ДСНС знищили гранату та снаряд часів Другої світової photo_camera 17:58 Один пропуск — 20 грн: цікавий спосіб відпрацювання пропущених пар в Барському коледжі 17:15 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 17:07 Аби захопити вінницький кар'єр, хабарники пропонували мільйон доларів полковнику СБУ photo_camera Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 16:23 Сорок діячів культури і мистецтв Вінниччини отримуватимуть стипендії ОВА 16:17 «Таких як він, ніколи більше не буде». Вінниця попрощалася з Назарієм Гринцевичем 15:21 У Вінниці затримали водія, який був під дією двох наркотиків 15:15 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 14:21 З палаючого будинку надзвичайники врятували двох кошенят photo_camera 13:23 Солдат із Гайсинщини Володимир Гунька отримав «Залізний хрест» від Головкома ЗСУ 12:30 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 12:22 До Небесного війська приєднався Анатолій Кедь з Крижополя 11:21 У пожежі на Вінниччині травмувався 71-річний чоловік 11:05 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 10 травня не буде світла. Адреси 10:14 Наречений і наречена пройшли випробування обстрілами. Який подарунок хотіли б з нагоди одруження? 09:17 Найзапекліші бої точаться на Авдіївському напрямку: Генштаб про 807-й день війни 09:05 Безкоштовні медичні тестування, майстер-класи з благодійним проєктом "Колесо Підтримки" (Новини компаній) 08:55 Вінниця завмерла у скорботі: в останню путь проводжають Назарія Гринцевича та Олега Остапенка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up