Хлопчик, якого застрелили у Києві – правнук колишнього голови козятинської РДА

Хлопчик, якого застрелили у Києві – правнук колишнього голови козятинської РДА
  • У Києві стався напад на ресторатора і депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва. 
  • Під час стрілянини у його позашляховик був поранений його трирічний син. Він помер у кареті швидкої допомоги. 
  • Виявилось, що дружина Соболєва з села Збараж Козятинського району. А її дідусь, Олексій Лавренюк, колись працював головою козятинської РДА. 

Увечері, 1 грудня, на вулиці Льва Толстого у Києві розстріляли Range Rover, за кермом якого був ресторатор В’ячеслав Соболєв. Куля пройшла через скло і потрапила у голову трирічного хлопчика. ВІн помер у кареті швидкої допомоги. 

Відео дня

Як кажуть у поліції, до вбивства причетні два чоловіка, яким ще не має 20 років. Вони стріляли з хостелу, який знаходиться напроти від місця трагедії. Їх затримали і вони вже свідчать. 

Керівник районної освіти Козятинського району Аліна Діденко у своєму Фейсбуці написала слова співчуття. 

— Важке горе прийшло в сім’ю наших друзів - Лавренюків. Від кулі бандита загинув їхній онук 3-річний Сашенька. Біль, сльози і важка туга спіткала нас. Це страшне горе розділило життя на ДО... і ПІСЛЯ... Слова всі зайві, допоможе лише молитва. Друзі, помолімося за убієнного новопреставленого младєнца ОЛЕКСАНДРА. Царство Небесне тобі, дитятко, вічний спокій і вічна пам’ять, — пише у Фейсбуці керівник районної освіти Аліна Діденко.

Хрещена хлопчика, співачка Ірина Білик, теж написали слова скорботи у ФБ, 

 

Мати вбитого хлопчика також зробила пост у Фейсбуці. 

«Вбили нелюди вчора мого синочка ангелочка, Сашеньку....помоліться за нього...і бережіть свої  сім‘ї...», - написала у Фейсбуці Інна Соболєва. 
 

Родина Соболєвих. На руках у батьків маленький Олександр, який загине 1 грудня.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • dmishe

    Тут что то не чисто.
  • Анатолий Гордий

    сгарший при делах  малый причем
  • ваш приговор

    нацыонализм это гадский поступок   нацыоналист ето гад

    Hitriy Lys reply ваш приговор

    офнись, пёс
  • Михаил

    за грехи родителей отвечают дети .перестаньте слюнявить . а то что из єтого енакиевского упыря ,спонсирующего сепаров погибают украинские парни на донбассе это нормально? Бог не фраер - вернул должок.

    Орест reply Михаил

    А чого ж хлопці гинуть, невже і їм бог вертає борги?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up