Nemiroff вже працює

Nemiroff вже працює
4 липня лікеро-горілчаний завод Nemiroff відновив роботу.

Нагадаємо, що у зв’язку із конфліктною ситуацію через зміну керівництва, зокрема, бажання власників Nemiroff звільнити з посади генерального директора Алли Глусь підприємство вимушено було зупинитися. Причина – спирт закінчився, а новопризначений гендиректор Юрій Сорочинський не отримав від Алли Глусь відповідні документи на оформлення нової партії спирту. За місяць простою понад 100 мільйонів гривень не надійшло до державного бюджету.
- Підприємство працює із запасів, які були на заводі, горілку розливають – вона була в чанах, - неофіційно прокоментували RIA сьогоднішню ситуацію на заводі.
За словами члена ради директорів Nemiroff Холдинг Віктора Кіпіша, „дуже добре, що завод працює – в цьому зацікавлені усі акціонери і працівники, які знову вийшли на роботу”.
- Питання залишається відкритим: яким чином на заводі з’явився спирт, адже першого червня його ще не було, - розповідає Віктор Кіпіш. - Є інформація, що він зберігався на складах цивільної оборони у селі Райгород Немирівського району. Є ще багато питань...

Читайте також:

  У Вінницькій області штурмували "Nemiroff".

Відео дня
>Nemiroff дерибанять .

Війна за Nemiroff продовжується.

Війна за Nemiroff: розбиті двері, кров на сходах. Шестеро поранених в лікарні.

 Nemiroff узяли штурмом: з дубинками, щитами, матами і кров'ю.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    100 млн. недополучили с Немироffa, зато получили дополнительных 100млн. с остальных бухлозаводов, а то можно подумать меньше клеить стали...
  • Anonymous

    Большие деньги, большие разборки...... Очень тяжело когда стоит предприятие которое кормит бюджет области, а также приближенных к руководству 5-10 человек, которые живут на прожиточный максимум. Я не согласен с предыдущим собеседником, который уверен что реальным владельцам быстро получится выиграть ряд судов и защитить свою собственность. Глусь и областную власть очень тяжело оттянуть от такого 'корыта" , которое может у них выскользнуть..... Наблюдая за Луценко и Тимошенко, я понимаю , что реальным владельцам будет очень тяжело отстоять свою собственность в наших СУДАХ, а получать после такого конфликта прибыль им НАША ВЛАСТЬ уже не позволит. Власть уже посчитала сколько она могла бы перераспределить за етот месяц простоя и им наплевать , что владельцы теряют заказы, договора, а люди возможность получить работу.
  • Anonymous

    Дуже прикро що Глусі почали війну. Нічим добрим для них це не закінчиться. Співвласники з найменшою долею акцій (Глусі - 25 %, проти 40 % у Грибова і 35 % у Кіпіша), так от Глусі повністю взяли в свої руки все в Немирофф - фінансові потоки, виробництво, збут. І можна зрозуміти Кіпіша і Грибова, які бачать що всі доходи від компанії осідають в кишені сімейства Глусів, які пристостроїли в компанії і маму Аллу Сигізмундовну і дітей - Сашу, Наташу і Вову, а також зятя і інших родичів. Сімейство Глусів - найбагатше в Вінницькій області (по різним даним володіють від 100 до 140 млн доларів). А запитайте що вони зробили для Немирова і своїх робочих? Чи побудували хоча б один будинок для працівників, чи садочок для їх дітей. Навпаки приватизували садочок Немирівського спиртзаводу і використовують його як запасну резиденцію, коли на їх віллі роблять ремонт. А те що бідним дітям немає куди піти в садочок їх не хвилює. Більшість заводчан працює за мінімальну зарплату в 960 грн. Зате 10-20 приближених підлабузників отримують від 15 до 70 тисяч в місяць. Глусі перевели всю контору в костьол, бо самі були католики і в людей був вибір - або католик в конторі або православний без роботи. А потім самі перейшли в православні, перехитривши всіх. Владика Володимир дарував їм сан - помазаників Божих за те що вони допомогли приватизувати матушкі Херувимі (монашкі!!!) на себе і своїх родичів монастир в НЕмирові і церкву в Немирові і в с Кірово. Мер Качур на зборах критикував Глусів за те що ухиляються від сплати податків в місцевий бюджет, розбивають дороги, викачують воду з системи Немирова і зовсім нічого не роблять для блага міста і немирівчан... Через 2 тижні Качура посадили з фальсифікованими звинуваченнями в хабарництві. Думаю без Глусів тут не обійшлося... Отакі святі... Прошлої осені росіянин Рустам Тарико мав намір купити Немирофф і майже дововився про купівлю, але Глусі стали перешкоджати цьому процесу і фактично обявили війну Грибову і Кипишу - основним власникам НЕмирофф. Тим нічого не залишалося, як прийняти міри по захисту своєї власності. Захват 1 липня Глусями дямаю не кінець. Навіть те що забрали відео про захват показує що Глусі знають що неправі. Немирівський суд в Глусів карманний, але є обласний суд, всеукраїнський і взагалі группа компаній Немирофф зареєстрована в офшорі на Кіпру щоб не платити податки. Думаю суд на Кіпрі, або в Лондоні вміє рахувати в кого більше влади - в 25 чи 75 %. Думаю рано чи піздно справедливість восторжествує і Глусів і їх підлабузників назавжди відібють від Немирофф. Просто жалко простих робочих які стало заложниками ситуації. А поки що війна продовжується!

    Anonymous reply Anonymous

    Ти свій комент писав мабуть довше чим журналіст свою статю!

    Anonymous reply Anonymous

    Напиши что-то еще, надоело читать один и тот же бред сивой кобылы...
  • Anonymous

    Ху, слава Богу, а то я думав шо прийдеться вилікувати алкоголізм))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:05 Вінницький ліцей №27 провів найбільше ярмарків та зібрав рекордну кількість коштів для ЗСУ play_circle_filled photo_camera 19:29 П'яний водій на Audi насмерть збив велосипедиста у Лаврівці 18:57 Переоформлення авто онлайн: чи справді можна це зробити за 15 хвилин та які є нюанси? 18:21 Військовозобов'язані розпочали оновлювати дані у ЦНАПах Вінницької громади Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 18:04 Рашисти шукають «козячі» стежки. Саперам потрібен монокуляр нічного бачення play_circle_filled 17:38 Всі п’ять команд «Вінницьких вовків» здобули золото на чемпіонаті області з чирлідингу photo_camera 17:17 «Сімейний бізнес» на амфетаміні: на Вінниччині ліквідували наркосиндикат з трьома лабораторіями play_circle_filled photo_camera 16:21 Суд призначив покарання учневі, який підпалив кабінет директора школи 15:25 Шукаєте, де придбати якісні напівфабрикати? Підібрали кращих виробників для вас (партнерський проєкт) 15:22 У ДТП на Вінниччині травмувалися діти та водійка авто 14:46 «Ви ж не привезете нам з Вінниці дітей» Чому закрили дитсадок у Гонтівці і який вихід із ситуації 14:23 В Агрономічному затримали двох хмельничан, які збували психотропи photo_camera 13:33 Скільки заробляє керівництво вінницької Нацполіції? Огляд декларацій за 2023 рік 13:04 Молодший лейтенант з Вінниччини отримав грошовий сертифікат від Головкома ЗСУ 13:00 До 70% знижки з карткою Mastercard для нових користувачів онлайн-сервісу Uklon у Вінниці (Новини компаній) 12:17 Водій BMW в'їхав у дерево на вулиці Пирогова у Вінниці, є постраждалі play_circle_filled 11:30 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці? (Новини компаній) 11:21 З криниці на Вінниччині рятувальники дістали тіло жінки 10:30 Для військових на реабілітації у Вінниці влаштували спартакіаду. РЕПОРТАЖ photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up