У Вінницькій області штурмували "Nemiroff"

У Вінницькій області штурмували "Nemiroff"
Судові виконавці у супроводі наряду міліції прибули на підприємство для примусового виконання рішення Немирівського районного суду, яке підтвердив Апеляційний суд Вінницької області, про поновлення Алли Глусь на посаді генерального директора компанії.

Проте  усі входи на підприємство були закриті, а парадні скляні двері адміністративної будівлі ще й підперті залізними ломами зсередини приміщення.  Детальніше - у відеосюжеті.

Міліцейська версія вирішення конфлікту на заводі «Nemiroff»

Вечері п’ятниці, 1 липня, на завод «Nemiroff» виїхали бійці спецпідрозділу „Беркут”. Потри те, що є потерпілі, відділ зв’язків з громадськістю обласної міліції повідомляє – правоохоронці локалізували конфлікт на заводі. Далі з офіційного повідомлення обласного управління внутрішніх справ.

Відео дня
>З квітня поточного року корпоративний конфлікт між акціонерами відомої горілчаної компанії «Nemiroff», пов’язаний з прийняттям рішення ради співвласників про відкликання генерального директора підприємства Алли Глусь та призначення нового гендиректора Юрія Сорочинського вийшов далеко за рамки мирного врегулювання, хоча спірна ситуація неодноразово розглядалася в судових інстанціях.
29 червня рішенням Немирівського районного суду в черговий раз було поновлено Аллу Глусь на посаді Генерального директора ДП «Українська горілчана компанія «Nemiroff».
На виконання зазначеного рішення суду постановою головного державного виконавця рішень відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Вінницькій області від 30 червня було залучено працівників міліції для забезпечення охорони громадського порядку під час проведення виконавчих дій.
1 липня близько 18 години державний виконавець прибув до приміщення заводу для того, аби зачитати рішення суду, який підтвердив повноваження Алли Глусь, як генерального директора компанії.
На контрольно-пропускному пункті заводу перебували працівники приватної охорони, які не допускали прибулих на територію підприємства. Також до прохідної заводу прибули 15 осіб, екіпірованих шоломами, бронежилетами, щитами та металевими палицями-ліхтарями, які намагалися проникнути на територію заводу.
Попри офіційне звернення міліції до присутніх з попередженням про недопущення порушення громадського порядку та дотримання законності, між сторонами виникла конфліктна ситуація, під час якої були розбиті скляні двері контрольно-пропускного пункту. Аби не допустити неконтрольованого перебігу подій та розгортання силового протистояння на місце пригоди були направлені 30 працівників спецпідрозділу «Беркут», які перебували на території району в рамках оперативно-профілактичного відпрацювання. Завдяки рішучим діям бійців «Беркуту» конфлікт було локалізовано та забезпечено виконання судового рішення державним виконавцем.
В ході протистояння два бійці спецпідрозділу отримали тілесні ушкодження у вигляді різаних ран внаслідок розбиття скляних дверей та наразі госпіталізовані до травматологічного відділення Немирівської центральної районної лікарні.
15 учасників конфлікту доставлені до Немирівського районного відділу міліції для встановлення осіб та надання правової оцінки їх діям. У них вилучено екіпірування та три газових балончика дратівливої дії.
З метою уникнення подальшого розгортання силового протистояння між сторонами на прилеглій до підприємства території забезпечується цілодобова охорона громадського порядку працівниками Немирівського райвідділу міліції.

Читайте також:

Nemiroff дерибанять

Війна за Nemiroff продовжується

Війна за Nemiroff: розбиті двері, кров на сходах. Шестеро поранених в лікарні…

Nemiroff вже працює .

Nemiroff узяли штурмом: з дубинками, щитами, матами і кров'ю. 

Корпоративне рейдерство «Nemiroff»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Anonymous

    Узагалі Глусі та їх політика сіють розбрат між немирівчанами та ненависть, і вони ще після цього називають себе віруючими людьми!!!!!!!!!!!???

    Anonymous reply Anonymous

    ну?? так возьмите их за это самое да и выбросьтенax! за что боролись на майдане?.............................................
  • Anonymous

    Ми також в суботу пили "Хлібний дар" при тому що я на "Nemiroff" працював чотирі роки, і являюсь поціновувачем данної горілки, а також був фанатом та патріотом заводу та його колективу, але...недолуга політика керівництва, повна зневага до робітників, пихате поводження злюдьми, усе це викликало у мене відразу на усе що повязане з "Nemiroff"... Зараз у мене уже 2 роки інша робота у мысты Вінницы, і я незнаю яким повине стати нове керівництво, щоб люди йому повірили...Щоб повірив я.. іу мене виникло бажання повернутись...хоча ні...у мене у Вінниці сімя, робота, напевно ні...завдяки політиці Глусів, і їхнів прихвостнів, я мабуть ніколи неповернусь на підприемство де працював 4 роки, де розпочинав кареру, і з яким повязані мої кращі роки...А ШКОДА... Але... Глусів треба гнати!!! це однозначно!!! Міняти адміністративний апарат! Це також однозначно!!! Прийняти статут компанії поякому жилиб усі! Це однозначно! Потрібно бодувати будинки для працівників, збодувати відомчий дитячий садок...Організувати організований відпочинок на морі! По можливості збодувати відомчий санаторій (коштівна це у компаніївистачить, якщо взяти прибутки то це копійки) Тоді люди стануть Патріотами компанії... Такі от справи...Бажаю Грибову таКіпішу правильно зрозуміти людей, колектив, вони зараз мають велечезний кредит довіри...сподіваюсь вони не розітратять його...

    Anonymous reply Anonymous

    Казкар Дід Панас... :). Ти спитай у своїх патріотів Грибов і Кіпіша чи є те все що тобі треба на їх заводах у Хмельницькому і Житомирі. Вони за лишню гривню один одного в ложці води втоплять...
  • Anonymous

    Горілка - вода! Горе - не біда!
  • Anonymous

    пани бьються.... су....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:17 «Відпочинок на природі — найкраща реабілітація». Дозвілля військових, які лікуються в центрах протезування photo_camera 21:11 До Небесного легіону приєднався Олександр Степанищев з Вінниччини 20:27 Що про мобілізацію ув’язнених думають військові? Ми запитали 20:17 З водойми на Вінниччині дістали тіло 57-річної жінки Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 19:21 У Вінниці відбудеться аукціон з продажу п'яти об'єктів нерухомості: стартова ціна від 200 тисяч 18:23 Новим командувачем Сил спеціальних операцій ЗСУ став Олександр Трепак родом з Вінниці 17:19 У 23-х громадах Вінниччини посадять трояндові Алеї Слави 16:45 Безкоштовні майстер-класи та багато іншого з благодійним проєктом "Колесо Підтримки"! (Новини компаній) 16:21 Верховна рада збільшить штрафи для ухилянтів 16:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 15:23 У Вінниці під колесами потяга загинула 52-річна жінка 14:50 Тисячі вінничан на колінах зустрічали Назарія Гринцевича. Герой повернувся додому на щиті play_circle_filled 14:22 Шахрайський кол-центр ошукав українських фермерів на 2,5 мільйона гривень play_circle_filled photo_camera 13:24 П'яна вінничанка не розминулася з металевим парканом 12:25 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці?" (Новини компаній) 12:21 У Вінниці тимчасово відключатимуть газопостачання деяким споживачам. Адреси 11:55 Тренер Володимир Прошин у 75 років пройшов курси підвищення кваліфікації 11:45 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 11:17 Без холодної та гарячої води. Де у Вінниці 9 травня відключать послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up