Польова лазня на 15 бійців вирушає з Вінниччини у зону АТО

Польова лазня на 15 бійців вирушає з Вінниччини у зону АТО
Чергова допомога вирушає у зону АТО. Бійці 9-го батальйону довго чекали на лазню. Тепер вони паритимуться після боїв завдяки меценату.

Сьогодні, 10 жовтня, мобільну лазню відправлять в зону АТО.

Система опалення працює на дровах та вугіллі. За раз 15 бійців використовуватимуть чотири тони води. За півтори години попариться вся рота.

Заступник командира 9 батальйону, підполковник Сергій Курилов, зазначив:

Відео дня

- Наші бійці в тиждень митимуться по два рази. Роти знаходяться далеко одна від другої. Мобільна лазня переїзжатиме  з одного місця завдання у інше разом з бійцями.

 Над перевтіленням з морського контейнера у мобільну лазню працювали у вечірню та нічну зміни. До цієї справи доклали свою руку співробітники «Водоканалу», «Вінницяоблтеплокомуненерго» та 45 Експериментальний механічний завод.

Разом з лазнею додають машину дров від обласної влади. Зі слів голови облдержадміністрації Анатолія Олійника на схід поїде ще екіпіровка на зиму для наших бійців у зоні АТО. Тепер наші бійці одягнуть теплі куртки, штани та шкарпетки. Голову грітиме шапка. Ноги не мерзнутимуть у теплому взутті. Дошки та брус зігріють підлогу в наметах.

Коментарі (4)
  • Місцевий

    Для тих хто перебуває у польових умовах - це саме найкраще що може бути.Звичайно є армійські польові бані, але це КРАЩЕ.

    Торонтуй reply Місцевий

    Кто про что, а вшивый про баню.
  • арсений яценюк

    судя по виду это боллер на фото зделан умело соответствует новой власти

    Bogdan Severin reply арсений яценюк

    в полевых условиях какую ты предложишь???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:24 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим 16:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:16 Відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 14:00 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera 09:17 Минулої ночі сили ППО знищили 12 ворожих безпілотників над Україною 09:00 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up