Партія пенсіонерів України веде на місцеві вибори прогресивну молоду команду!

Шановні вінничани! Ми довго думали перш ніж зробити цей крок. Він виважений, свідомий, раціональний.

Партія пенсіонерів України веде на місцеві вибори прогресивну молоду команду!

Нас ви давно знаєте. Ви чули про наші «Марші пустих каструль», ви знаєте, хто допоміг повернути безкоштовний проїзд пільговий категоріям, ви знаєте, хто вже більше 6 років бореться з комунальною мафією, та хто щонеділі, і в заметіль і в спеку, збирає вінничан на Майдані аби здобути нарешті право на гідне життя…

Ми – це люди різного віку з активною життєвою позицією. Серед нас громадські активісти, учасники АТО, волонтери, спортсмени… і звісно ж пенсіонери.

Все чого ми хочемо – справжнє народовладдя! Ми вимагаємо його з 2009 року. Ми хочемо діалогу з чиновниками, які забулись, що вони – найняті нами люди! Але нас ігнорують! Від зустрічі зі своєю громадою тікав Гройсман В.Б., продовжив його практику і в.о. міського голови, а нині кандидат на цю посаду, Моргунов С.А.

Від нас ховаються за турнікетами, нас не хочуть ні бачити, ні чути.

Нам це набридло! Народ, згідно Конституції України, являється єдиним джерелом влади! Отже, час брати на себе свої обов’язки!

Ми об’єднались під крилом Партії пенсіонерів України, тому що вона: незаплямована, не утримується олігархами та має конкретний план дії.

Ми йдемо на вибори, щоб забезпечити якісні зміни в нашому місті та надати простим людям можливість взяти владу в свої руки.

Ми не маємо права змарнувати цей шанс. Ми йдемо на вибори лише за перемогою! Йдемо брати на себе відповідальність і діяти. У Конституційний спосіб боротися за кращу долю для своїх дітей та онуків.

Чим для нас є ці вибори? Для нас це останній шанс реалізувати п’яту статтю Конституції, де зазначено, що: «Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ».

Ми і є народ, який не може більше сидіти склавши руки і спостерігати за тим, як містечкові клани у владі дограбовують Вінницю, не дивлячись на протести громадськості.

Ми – прогресивна молода команда, яка відчуває у собі сили протидіяти застарілій, корумпованій системі та має розуміння і навички для того, щоб ефективно з нею боротися.

Ми об’єдналися, бо вважаємо, що лише солідарність усіх людей з чистою совістю може змінити наше місто на краще.

Ми щиро віримо, що наша стратегія, наша ідеологія, наші пріоритети обрані правильно і дозволять нам перемогти.
Патрія пенсіонерів України починає свій шлях з місцевих виборів, бо ми впевнені, що навівши лад в окремо взятому місті, районі, чи навіть дворі ми зможемо змінити всю країну.
Ми впевнені у нашій спільній перемозі!

Адже наша команда за останні півтора роки не раз довела, що може взяти на себе відповідальність і ініціювати ті процеси, які не змогла організувати міські чиновники на чолі з мером. Наша команда не словом, а справою довела, що вони здатні міняти країну і наше місто до кращого!

Ми зробимо все можливе аби всі до одного корупціонери міста сиділи на лаві підсудних, а реальна влада перейшла територіальним громадам Вінниці як первинним суб'єктам самоврядування.

До ПЕРЕМОГИ!

Коментарі (0)
Суди стали на захист вінничан від свавілля «Енера-Вінниця»

Несподівано з 1 січня 2019 року продавцем електроенергії стала ЕНЕРА-ВІННИЦЯ.  Всі ми знаємо, що ТАРИФИ в України...

Щоб врятувати себе і націю від неминучого знищення українців

Пенсіонери, вам не набридло, що вас весь час дурять? Політичні партії під різними гаслами, прикриваючись ідеалогією націоналізму,...

Е-декларування: Україну ми любимо, але гроші любимо більше

Мережу сколихнула хвиля обурення після опублікування Е-декларування народними обранцями. Окрім предметів розкоші, крадених...

Базова політична корупція знаходиться в стінах Адміністрації президента та Верховної Ради

Хіба  в АП є бажання? а в ВР політичні партії? Та ні, там клуби, закриті акціонерні товариства. Відомий голова правління,...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up