«ДЕЖАВЮ» для вінничан

У конференц-залі ВОУНБ ім. К.А. Тімірязєва 1 жовтня з 18.00 по 20.00 пройшов музично-поетичний перформанс «ДЕЖАВЮ».

Для вінничан цей захід створили: Ігор Касьяненко – м. Суми, (директор агенції мистецьких подій, поет), Оксана Коваленко – м. Мукачево, (засновниця мукачівського бард-клубу «Аквамарин», організатор літературних фестивалів «Сакура фест», «Береги слова»),  Дмитро Кобринський – м. Берегово (організатор літературного фестивалю «Береги слова»).

Ця запланована зустріч творців «ДЕЖАВЮ» з вінницькими поціновувачами поезії та пісні, відбулась завдяки потужним організаторським властивостям Марини Ревенко.


Музично-поетичний перформанс – це спроба авторів разом з глядачами через пісні, поезію та діалог зануритись у зворушливий стан «ДЕЖАВЮ». Після кожної виконаної пісні Оксаною Коваленко і кожного прочитаного вірша Ігорем Касьяненко – лунали гучні оплески. А Дмитро Кобринський філософськи підсумовував думки, які висіли у повітрі. Атмосфера була щира, дружня і натхненна.

Приємно, що до Вінниці приїздять такі потужні автори й виконавці як Ігор Касьяненко та Оксана Коваленко. Такі заходи як музично-поетичний перформанс «ДЕЖАВЮ» сприяють культурному розвитку міста та його популяризації у творчому середовищі.

По закінченню заходу присутні купували книгу Ігоря Касьяненка «Идеальный побег», влаштували автограф-сесію та фотографувались з авторами перформансу.

Більше фото тут https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.2171527579814502&type=3

Коментарі (0)
Вінницькій ГО «Гармонія» виповнилося 22 роки!

Вінницькій ГО «Гармонія» 18 березня виповнилося 22 роки! ГО «Гармонію» знають і шанують не тільки...

Презентація книги поезій «Васи́льки» Ірини Зелененької

         На базі освітнього хабу «NotBox» кафедри української літератури Вінницького...

Калитко, Каданов, Куценко – поезія та пісні над вінницькими дахами

         У п’ятницю, 8 липня, я побував на благодійних поетичних читаннях Катерини Калитко,...

Покоління скалічене російською мовною пропагандою

        На мою думку, у теперішніх реаліях, саме мова є однією з ознак поваги й підтримки української...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній Від читача 18:58 смс для Анечки 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up