Суди стали на захист вінничан від свавілля «Енера-Вінниця»

Несподівано з 1 січня 2019 року продавцем електроенергії стала ЕНЕРА-ВІННИЦЯ. 

Всі ми знаємо, що ТАРИФИ в України ЗАХМАРНІ. Крім того місцеві ЧИНУШІ хочуть «ЗАРОБИТИ», тому офшорна компанія розробила свій «ТИПОВИЙ ДОГОВІР» з якого викинули всі права людей, залишили одні обов`язки. 

Також «забули» вписати в типовий договор за чий рахунок здійнется  «повірка-лічильників», «точка-розподілу», «загально-будинкові мережі ремонтуються» та інше???

Штрафи-пені  Вінниця ЕНЕРА прописала в договорі в 10 разів більші, ніж передбачино законом.

А саме головне СВАВІЛЛЯ в договорі «Вінниця-ЕНЕРА» - це можливість відключати споживачів від електро постачання без РІШЕННЯ СУДУ. Незважаючи, що закон забороняє без рішення суду ВІДКЛЮЧАТИ.

Крім того, в договорі передбачено: підписав ти його чи ні, немає значення, якщо ти сплатив хоть копійку, договір важаєтся укладеним.

Такі грабіжницькі умови надання послуг занепокоїли представників «ШКОЛИ СТАРШИХ по БУДИНКАХ» та громадских активістів «Голос-Народу».

Учасники спільної наради підготували акт розбіжностей в договорі на електропостачання  згідно діючого законодавства та відправили в адміністрацію Вінниця-ЕНЕРА.

Але, щоб разом домовитись і врегулювати спір, ЕНЕРА подає до суду на визнання свого «договору типовим».

Цілий РІК продовжувався судовий процес і нарешті було прийняте  остаточне рішення: 

Суд відмовив Вінниця-ЕНЕРІ в визнані розробленого ними договору ТИПОВИМ, тому що він НЕ відповідає законам України.

Тепер пропозиція ГО «голос народу» і школи старших по будинках до Вінниця ЕНЕРА сісти за стіл перемовин та узгодити «ТИПОВИЙ ДОГОВІР» згідно чинного законодавства!

Але виникає багато запитань???

PS: Чому Моргунов разом з міськими депутатами не стали на ЗАХИСТ ВІННИЧАН??? 

МИ ЗМОГЛИ ПЕРЕМОГТИ «Вінниця-ЕНЕРА» тільки РАЗОМ.

ГО «голос народу», «школа старших по будинках», «подільський центр правової допомоги».

Віктор МАЛИНОВСКИЙ 

Суди стали на захист вінничан від свавілля «Енера-Вінниця»

Несподівано з 1 січня 2019 року продавцем електроенергії стала ЕНЕРА-ВІННИЦЯ.  Всі ми знаємо, що ТАРИФИ в України...

Щоб врятувати себе і націю від неминучого знищення українців

Пенсіонери, вам не набридло, що вас весь час дурять? Політичні партії під різними гаслами, прикриваючись ідеалогією націоналізму,...

Е-декларування: Україну ми любимо, але гроші любимо більше

Мережу сколихнула хвиля обурення після опублікування Е-декларування народними обранцями. Окрім предметів розкоші, крадених...

Базова політична корупція знаходиться в стінах Адміністрації президента та Верховної Ради

Хіба  в АП є бажання? а в ВР політичні партії? Та ні, там клуби, закриті акціонерні товариства. Відомий голова правління,...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up