На вихідних працюватимуть два Центри вакцинації — на Вишеньці та Замості

На вихідних працюватимуть два Центри вакцинації — на Вишеньці та Замості

Цими вихідними, ​26 та 27 червня, у Вінниці на Вишеньці та Замості працюватимуть два Центри масової вакцинації від COVID-19.

Вони будуть розташовані за адресами:

  • вул. 600-річчя, 17, ТРЦ « Мегамолл» (Льодова арена);
  • вул. Некрасова, 40 (школа № 32).

Щеплюватимуть усіх бажаючих китайською вакциною «CoronaVaс». 

Центри вакцинації від COVID-19 працюватимуть з 10.00 до 14.00 з дотриманням всіх необхідних умов для безпечного процесу щеплення. Їх  роботу, як і минулі рази,  організовує департамент охорони здоров’я Вінницької міської ради.

За словами заступниці  директора департаменту охорони здоров’я міської ради Світлани Стефанкової, приміщення, де працюватимуть Центри вакцинації, відповідають усім необхідним вимогам. Тут можна створити зони ознайомлення, огляду, реєстрації, щеплення і спостереження після вакцинації. А також розмежувати вхід та вихід. Крім того, вони розташовані у двох найбільших районах міста, і до них зручно добиратись.

«Хочу нагадати: усім, хто планує цими днями щепитись, потрібно обов’язково мати з собою паспорт громадянина України. А вінничанам, які не мають підписаних декларацій з сімейними лікарями, окрім  паспорта, необхідно взяти також довідку про присвоєння ідентифікаційного коду. Вакцина для бажаючих є в достатній кількості», — говорить Світлана Стефанкова.

Відео дня

У Центрах  будуть дотримані всі умови для безпечного процесу вакцинації. Медичні працівники слідкуватимуть за тим, щоб вінничани були у масках та дотримувались соціальної дистанції. 

Нагадаємо, минулими вихідними щепились від коронавірусу 936 вінничан. Вакцинуватись від Covid-19  у Вінниці можна не тільки у Центрах масової вакцинації, а і у стаціонарних пунктах щеплення на базі центрів первинної медико-санітарної допомоги. Тут вакцинують людей з листа очікування зареєстрованих в додатку Дія, які попередньо запрошені сімейними лікарями.

 

Читайте також:

Семеро вінничан отримали 200 балів на ЗНО з англійської мови та математики

Від COVID-19 вчора одужали понад дві тисячі людей. Дані по Україні на 23 червня

Карантин в Україні продовжили до 31 серпня. Які правила змінив уряд?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ols Kat

    раньше ж выключали комментарии в рекламных статьях
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up