Легко дихати - легко жити! (Новини компаній)

Легко дихати - легко жити! (Новини компаній)

Легко дихати – легко жити! Використання небулайзерів у профілактиці та лікуванні захворювань дихальної системи.

В сезон застуд ми часто задаємо питання – «Як вчасно запобігти захворюванням дихальної системи та обрати найбільш ефективний метод лікування?» При появі перших симптомів хвороби необхідно відразу звернутися до лікаря, для того щоб він призначив своєчасне лікування. Для профілактики та лікування респіраторних захворювань лікарі всього світу рекомендують проводити небулайзерну терапію, при якій лікарська речовина доставляється у вигляді мілкодисперсного аерозолю в бронхи і легені, та надає терапевтичний ефект.

В наш час на ринку представлений досить великий вибір інгаляційних пристроїв.І розібратися в їх відмінностях часом складно. Орієнтуючись на рекомендації лікарів – професіоналів і світові стандарти якості, пропонуємо вашій увазі лінійку небулайзерів ТМ OMRON.

Компанія OMRONJapan– пропонує  інноваційний науковий підхід до домашнього лікування респіраторних захворювань. Висока продуктивність і точно контрольований ступінь розпилення лікарських засобів, підтверджена сертифікація відповідно до Європейського стандарту EN-13544-1 ( обладнання для респіраторної терапії. Частина 1: Системи розпилення та їх компоненти) роблять їх справді незамінними в домашньому і професійному використанні.

Компресорні небулайзери OMRON – це поєднання неперевершеної японської якості та останніх розробок:

Новинка на ринку України -  компресорний небулайзер 2-в-1 NE-C102-Е Total з додатковою насадкою  -  назальним душем. Чотири сезони – одне рішення.

Назальний душ C102 Total - це носова система зрошення для полоскання порожнини носа та носоглотки.  Очищає, знімає закладеність носа і допомагає зняти симптоми застуди, алергічного риніту або синуситу.

Небулайзер OMRON A3 Complete– це комплексне рішення проблеми. Прилад розроблений у співпраці з пульмонологами з метою підвищення ефективності лікування астми, хронічного бронхіту, а також респіраторних захворювань. Унікальна конструкція небулайзерної камери з можливістю регулювання розміру частинок, завдяки спеціальному кільцю на кришці розпилювача, забезпечує ефективне постачання лікарського засобу безпосередньо в зону запалення дихальних шляхів.

Унікальний дитячий компресорний небулайзер OMRONDuoBaby з назальним аспіратором – це рівень лікування 2в1:

  1. Видалення слизу із носової порожнини для полегшення дихання за допомогою назального аспіратора, який працює на основі ефекту Вентури.
  2. Унікальна небулайзерна камера із змінними верхніми частинами. В залежності від вибраної верхньої частини небулайзерної камери, можна лікувати верхні або нижні дихальні шляхи.

МЕШ небулайзер MicroAir U100  - це ефективна інгаляція будь-де та коли Вам потрібно! Завдяки інноваційній розробці Омрон - МЕШ технології, небулайзер став легким, портативним та практично безшумним, а унікальний дизайн дозволяє проводити інгаляцію у у будь-якому положенні, навіть лежачи. Це робить його більш комфортним у застосуванні для маленьких дітей, навіть під час сну.

Сертифікований сервіс. ТОВ « Інтернешнл Медікл Еквіпмент», уповноважений представник OMRON Health care Japan в Україні вже 20 років, цінує кожного клієнта та забезпечує не лише професійну передпродажну підготовку та гарантію, а й бездоганне сервісне обслуговування.

Фірмовий магазин OMRON у місті Вінниці, за адресою – вул. Келецька, 78.Контактний телефон: (067)-249-31-85,( 043)-250-21-78, а також на сайтах: www.ingalyator.com.ua, www.ime.com.ua.

OMRON – Ваше здоров’я варте найкращого!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up