Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення

Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення
  • Вінницькі поліцейські викрили та затримали двох наркоторговців, які розповсюджували заборонені речовини на території Вінницького району.
  • Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Першого правопорушника, 38-річного жителя обласного центру, викрили оперативники відділення поблизу одного з міських парків. У його рюкзаку виявлено пластикову колбу з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. Чоловік зізнався, що вже встиг зробити 16 «закладок» з наркотиками в різних районах Вінниці.

Всі наркотичні ресовини, як повідомили на сайті Головного Управління Національної поліції у Вінницькій області, вилучили. Чоловіка затримали і наразі вирішується питання про оголошення йому підозри у збуті наркотиків.

Відео дня

Того ж дня працівники поліції задокументували факт збуту метафіну 35-річним жителем Немирова. В ході слідчих дій у нього вилучили блістери з пігулками.

Встановлено, що чоловік проходить курс лікування замісною терапією. Отриманий безплатно метафін, обіг якого обмежений, він продавав. Затриманому повідомили про підозру, а суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Вилучені речовини направлено на експертизу.

Дії обох затриманих кваліфіковані за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

За даним фактом розпочато кримінальні провадження.

 

Читайте також:

«На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід»

Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up