Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе

Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе
  • Для ветеранів війни та їх сімей провели екскурсію в зоопарку «Світ Джунглів».
  • Яка мета цього та що це за зоопарк та кото-кафе? Розповідаємо.

З метою допомогти українським захисникам відволіктися від щоденних турбот, психологічно розвантажитися та відпочити, були організовані екскурсії до зоопарку «Світ Джунглів» та кото-кафе «Хвостики». Про це розповіли на сайті Вінницької обласної військової адміністрації.

Зоопарк «Світ Джунглів» з початку повномасштабного вторгнення перетворився на реабілітаційний притулок для екзотичних тварин, врятованих з Запоріжжя. За словами директора, звіринець поповнився новими мешканцями, яким тут надали прихисток.

Відео дня

Під час візиту до зоопарку захисники мали можливість поспілкуватися з екзотичними тваринами, годувати сурикатів, фотографуватися на згадку та просто насолодитися спостереженням за тваринами.

Не менш приємні враження отримали ветерани війни, відвідавши кото-кафе «Хвостики». Тут вони мали можливість пригостити пухнастих друзів смаколиками, зробити з ними селфі та просто відпочити в приємній атмосфері. Адміністраторка кафе також поділилася зворушливими історіями про кожного з пухнастих улюбленців, підкресливши їхню терапевтичну роль для людей.

«Для багатьох захисників це був перший досвід спілкування з котами в такому незвичному форматі», — написали у Вінницькій ОВА.


Читайте також:

Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон

Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник»

Коментарі (1)
  • Nefik

    🚨ПЕРШІ ХТО ПОВІДОМЛЯЄ ПРО ВСІ ПУСКИ🚨

    https://t.me/+B_B-itY36NcwZjMy

keyboard_arrow_up