Хворих у області уже 16. Головне про коронавірус за сьогодні, 27 березня

Хворих у області уже 16. Головне про коронавірус за сьогодні, 27 березня
  • В Україні 16 днів тому оголосили карантин через пандемію коронавірусу.
  • Ми зібрали важливі новини 27 березня, які ви могли пропустити, але їх варто знати.

Вранці 27 березня на Вінниччині зареєстрували дев'ять випадків коронавірусу. В Україні — 218.

Згодом повідомили, що є ще 6 підозр, але як виявилося їх було більше.

Окремо повідомлялося, що на коронавірус захворіло ще чотири медички з вінницького пологового, де працювала перша захворівша жінка. До речі, пацієнтки закладу — на карантині.

Відео дня

Також у Вінницькій ОДА, 27 березня, відбувся спільний брифінг очільника області Владислава Скальського і мера Вінниці Сергія Моргунова. Чиновники повідомили про стан справ в нашому регіоні. І зокрема, відповіли на наболівші питання вінничан. Серед них, «Чому гречка по 45 гривень?».

Тим часом, мер Моргунов розповів про стан хворих на коронавірус у Вінниці.

До «Епіцентру» приїжджала поліція з автоматами. Як стало відомо, заклад порушував умови карантину.

Знайомі повернулися з-за кордону і порушують карантин? Пишіть у WhatsApp поліції.

Станом на 16.00 27 березня в області число захворівших на коронавірус сягнуло 16. Кажуть, що усі хворі перебувають у лікарні та в стабільному стані.

У Вінниці посилюють карантинні обмеження. Повний перелік змін. До того ж, транспорт Вінниці почне возити тільки працівників визначених підприємств. Як отримати спецперепустку для проїзду в транспорті Вінниці?

Ще повідомлялося, що до Вінниці можна буде в'їхати лише у трьох місцях. Однак, міська рада надала не вірну інформацію, яку потім редагувала. Про це у матеріалі.

І вже увечері 27 березня з'явилася інформація про людину, яка, очевидно, ще не потрапила у офіційну статистку про 16 хворих. Наш журналіст дізнався про коронавірус у лікаря онкодиспансеру. Перші деталі читайте за цим посиланням. 

 

Читайте також:

Хворих стає більше. Головне про коронавірус за сьогодні, 26 березня

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олег

    Хворих не 16, а мінімум 500

    Arsenio Mone reply Олег

    Більше
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up