Коронавірус у лікаря онкодиспансеру? Перші деталі

Коронавірус у лікаря онкодиспансеру? Перші деталі
  • Журналіст Віталій Павловський повідомив, що у лікаря онкологічного диспансеру нібито підтвердилася підозра на коронавірус. Нині біля медзакладу повно поліції.

— Вінницький Онкоцентр. Лікар.. Очаг Кові-19.. Занавес, — дослівно цитуємо Павловського.

Віталій додає, що за попередніми даними захворів уролог.

Відео дня

Перед цим в редакцію повідомили, що біля онкодиспансеру повно поліції. Нікого не впускають та не випускають. У пацієнтів паніка.

Павловському в прес-службі поліції відмовилися пояснювати причину роботи їхніх працівників там. Він запитував прямо про лікаря, йому не підтвердили інформації, але й не спростували. 

Ми також телефонували в обласну поліцію. Там нам відповіли: «Поліція дійсно працює на місці події. Забезпечують охорону публічного порядку».

Журналіст 20minut.ua зателефонувала головному лікарю онкодиспансеру Володимиру Шамраю, але він не зміг говорити про ситуацію. Було зрозуміло, що керівнику закладу зараз не до преси.

— Не можу, дівчино, не можу, — сказав він і додав, що не коментуватиме.  

Тим часом, в телеграм групах почали з'являтися повідомлення:

 

 

 

Читайте також:

На Вінниччині уже 16 випадків захворювання на коронавірус

На коронавірус захворіло ще чотири медички з пологового. Пацієнтки закладу — на карантині

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (79)
  • Kseniya Raccoon-Klimova

    Ну как можно, как можно быть настолько.... Эти люди и так в ужасном положении перед лицом эпидемии, а ты принёс им это лично... Ты же врач, почему ты не изолировался, если был за границей?!
  • Наталия Плихта

    Так уже ж известно,что главврач тоже заражен.
  • Людмила Васильківська

    А як же пацієнти?  Що робити?  Коли планували операцію на наступний тиждень.

    Людмила Васильківська reply Людмила Васильківська

    Светлана Иванова Нажаль так!

    Светлана Иванова reply Людмила Васильківська

    Читала, що плановi операцii до 24.04 проводили не будуть
  • Наталья Толстая

    Так почему этот врач не находился на домашнем карантине??? СТОЛЬКО ЛЮДЕЙ" ПОСТАВИЛ ПОД УГРОЗУ". За такое, должна быть  - уголовная ответственность...Он еще работал в  "АЛЬТА-МЕДИКЕ" почему ее не закрыли???? Его просто" тупо" уволили задним числом, кто ответит за это безобразие?????  

    Ольга Ивашкевич reply Наталья Толстая

    Наталья Толстая Нет закона нет ответственности. Почему? Выгодно всем и так в всех сферах государства. Криминальная ответственность, конфискация имущества - это единственный путь с таким менталитетом как у нас.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up