На коронавірус захворіло ще чотири медички з пологового. Пацієнтки закладу — на карантині

На коронавірус захворіло ще чотири медички з пологового. Пацієнтки закладу — на карантині
  • Про ситуацію у пологовому працівниця, якого захворіла на коронавірус, розповів міський голова Сергій Моргунов.
  • Сказав, що підтвердився діагноз у чотирьох її колег, цих жінок ізолювали.
  • А породіль і вагітних пологового тримають на карантині і сьогодні ще дообстежують.

Станом на ранок 27 березня у Вінниці 7 інфікованих коронавірусом. П'ять з них — це працівниці другого пологового будинку. Першою захворілою у місті стала саме його медсестра, яка контактувала з приїжджими з Польщі.

Коли почали перевіряти коло її спілкування виявилося, що захворіло ще четверо її колег. Жінки не мають явних ознак хвороби, але вірус у них уже офіційно підтверджений.

Саме тому, як пояснив очільник області Владислав Скальський, у Вінниці найбільше виявили захворілих — бо медики відстежили коло спілкування пацієнтки №1. У лікарні, нагадаємо, також її 5-річний племінник.

Відео дня

Сергій Моргунов детальніше розповів про ситуацію у пологовому.

— Акушерський корпус пологового будинку №2 закритий на карантин. Там перебуває сім породіль, 14 вагітних. Вони під спостереженням медпрацівників, забезпечені всім необхідним. Продовжується обстеження на наявність коронавірусу. Медичний персонал, який був поза межами закладу, знаходиться на самоізоляції, під наглядом сімейних лікарів, — сказав Моргунов.

Додамо, що як тільки стало відомо, де працювала перша захворіла, до пологового поїхала наша журналістка. Вона з'ясувала, що заклад на карантин закрили не одразу:

Детально про ситуації у міста та області дивіться у відео з брифінгу в ОДА:

 

Читайте також:

Коронавірус у Вінниці: є шість підозр та дев'ять підтверджених випадків (Онлайн трансляція)

На Вінниччині зареєстрували дев'ять випадків коронавірусу. В Україні — 218

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Алекс

    Жінки не мають явних ознак хвороби, але вірус у них уже офіційно підтверджений

    Посилання на джерело:- ДжереЛо это 20 мин

    Тут если проверить   в городе  то сколько будет больных? Но не проверят НЕТ ТЕСТОВ.
  • Ольга

    Я считаю, что такие люди, как эта медсестра, не должны больше работать в медицине

    Стас reply Ольга

    Почему? Вы думаете реально не пересекаться с 73% мудрого
    и очень ответственного населєнія? Мед.работник ты или еще кто-либо...Я делал подобные попытки еще с последних выборов. Потерпел полное фиаско. И это при том, что я к медицине не имею отношения. А Вы представляете каково мед.работникам?! Они просто по роду деятельности не имеют возможности не пересекаться с людьми. При этом соотношение для них такое же, как было и на выборах. В большинстве своем их посещают ишаки Зеленского. И куда ты тут денешься? Призваны профессией помогать людям, какими бы они не были.
  • Майя

    Як можна бути такими самовпевненими дурнями ! Невже вам впадло посидіти кілька тижнів вдома. Якщо вам і вашим таким самим не досить розумним друзям чи родичам на своє життя насрати , то подумай одне з другим своїми тупими мізками , що  поряд хтось хоче жити.
  • Olga Pina

    Цікаво, а знайомі , які приїхали з Польщі і спілкувалися з медсестрою з пологового будинку, замість того, щоб дотримуватись самоізоляції,- вони будуть притягнуті до відповідальності?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up