До «Епіцентру» приїжджала поліція з автоматами. Що там було?

До «Епіцентру» приїжджала поліція з автоматами. Що там було?
  • У мережі фейсбук вінничанин написав, що став очевидцем подій біля торговельного центру. Там була озброєна поліція. Магазини центру після цього і далі продовжили працювати.

Що було біля Епіцентру?

Про інцидент написав Антон Булгаков.

— Цікаво. Зранку поліція з автоматами перекрила Епіцентр. Потусили, а потім поїхали. А Епіцентр, як працював, так і працює, — йшлося у повідомленні.

Відео дня

Ситуацію прокоментувала прес-секретар обласної поліції Анна Олійник.

— Задокументували чергове порушення — торгували промисловою групою товарів. До цього на керівництво закладу вже складали двічі протоколи за статтею 44-3 КУпАП, — написала Олійник.

У коментарях під дописом читачі поцікавилися, чи єдине що може зробити поліція стосовно магазинів-порушників це скласти протокол. Також писали, що з великим виторгом, магазин може оплачувати штрафи не входячи у мінус. 

— Поліцейські припинили незаконну діяльність, а якщо вони її знов відновили — знову будемо реагувати, — відповіла Олійник та додала, що штраф може бути до 170 тисяч гривень.

Які заклади припинили роботу до 24 квітня 2020 року

На час карантину, нагадаємо, в Україні до 24 квітня дозволена торгівля продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення. Працюватимуть й магазини з насінням, пестицидами, агрохімікатами. Таке рішення ухвалила 27 березня міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Вінниці.

Тим часом, не працюватимуть:

  • промислові ринки,
  • заклади громадського харчування (ресторани, кафе, бари, клуби, паби, їдальні закладів швидкого харчування, місця приготування їжі у малих архітектурних формах та на автозаправних станціях, місця продажу алкогольних та безалкогольних напоїв (в тому числі кави, чаю) на розлив у торгівельних закладах та поза їх межами).
  • торговельно-розважальні центри,
  • інші заклади розважальної діяльності, дискотеки, фітнес-центри, тренажерні зали, басейни, спортивні майданчики та стадіони, зоопарки, водні парки, парки атракціонів,
  • заклади культури, торговельного і побутового обслуговування населення (в тому числі перукарні).

Довідка.

Про ситуацію з коронавірусом в країні дізнавайтеся у відео:

 

Читайте також:

У Вінниці посилюють карантинні обмеження. Повний перелік змін

Блокпости навколо Вінниці. До міста пускатимуть лише у трьох місцях

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (52)
  • Все

    Вирус тупости, пандемия неосведомленности
  • Владимир Скальский

    Зомбаки, лучше бы вы оштрафовали комедийного актёра занявшего пост Президента Украины страны, за то что он обращается к нации без медицинской маски.
  • Василий Сербиненко

    Чому поліція не реагує  на  громадян які у великій кількості  разом із маленькими діточками  дихають  свіжим повітрям  у скверах  у всіх містах держави. Закриття   торгових  підприємств  це повний  дебілізм   як державної так і місцевої  влади.  Чи не прстіше поставити  при  вході в магазин  співробітника  який би регулював   кількість  відвідувачів     закладу  одночасно в залежності від  розмірів приміщення, так як це робиться в  АТБ м Камянське
  • Huy

    Кому-то это выгодно, а вы сидите по домам и дайте гречку с туалетной бумагой
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up