Вінницькі боксери виграли меморіал Анатолія Вальчука

Вінницькі боксери виграли меморіал Анатолія Вальчука
З 20 по 22 листопада у Вінниці, в СК «Нокаут», пройшов XX Всеукраїнський турнір пам’яті заслуженого тренера України Анатолія Вальчука. Він виховав Інтерконтинентального чемпіона В’ячеслава Узєлкова, майстра спорту міжнародного класу Андрія Гончара, майстра спорту Дениса Осадчука та інших відомих вінницьких боксерів.

Господарі – найкращі боксери турніру 

В меморіалі взяли участь понад 90 спортсменів 1999 – 2000 р.н.. Вони представляли 9 областей України. В командному заліку перше місце посіла вінницька збірна, представники якої вибороли сім золотих медалей. Наступні місця зайняли збірні Рахова (Закарпаття) і Умані (Черкаська область).

– Перемогти було непросто. Адже турнір зібрав сильний склад, він був етапом відбору до чемпіонату України, – сказав 15-річний вінницький чемпіон В’ячеслав Колієв.

Відео дня

Найкращими боксерами меморіалу визнали вінничан Івана Козяра (категорія 54 кг) і Томмі Кравчика (80 кг). Медалі розігрувалися в 15 вагових категоріях.

Гість з Луганська

Серед учасників був і представник Луганська.  

– Я привіз Вінниці дворазового фіналіста чемпіонату Європи Антона Антонова. Ми родом з Луганська, але тимчасово мешкаємо в інших містах Луганщини, де немає бойових дій і які контролюються українською армією. Але наші батьки і родичі залишилися на території, яка контролюється ЛНР, – розповів тренер з Луганщини Олександр Орладов.

На шляху до Олімпіади

Турнір пройшов за підтримки відділення НОК України Вінницької області і спорткомітету міської ради.  

– Низка вінницьких боксерів мають шанси здобути ліцензії на наступну Олімпіаду. Будемо підтримувати їх на цьому шляху, – відмітив голова обласного відділення НОК України Павло Хникін.  

– Меморіал Анатолія Вальчука завжди відбувається на високому організаційному рівні. Недарма в ньому беруть участь гості з багатьох регіонів, – сказав голова спорткомітету міськради Сергій Краєвський.

Previous Next

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up