«Нива» у першому контрольному поєдинку зіграла внічию з «Черкаським Дніпром»

«Нива» у першому контрольному поєдинку зіграла внічию з «Черкаським Дніпром»

Сьогодні, 27 червня, на Центральному міському стадіоні Вінниці «Нива» провела перший контрольний поєдинок після літньої відпустки. Суперником колектива Василя Вовка і Дениса Колчіна був «Черкаський Дніпро». Ця команда раніше грала в першій лізі. А наступного сезону, планується, разом із нашою «Нивою» виступатиме у групі «А» другої ліги. На жаль, через дощову погоду поєдинок зібрав лише кільтка десятків глядачів.   

У складі «Дніпра» на поле «Локомотиву» вийшли десять гравців з першолігового колективу. «Нива» розпочала поєдинок у такому складі: воротар на перегляді – Музиченко, Менжега, Гарванко, Хохлов, Савошко, І. Маляренко (к), Яськов, Федосов, два польових гравці на перегляді. По ходу матчу на заміну виходили Дмитренко і футболісти на перегляді.

Старт поєдинку був за вінничанами, які притисли гостей до своїх воріт. Але ось небезпечних ударів «Ниві» бракувало. Гості відповіли гострим пострілом головою Максима Зеленцова, який був заблокований. Все ж на 31-й хвилині «Черкаський Дніпро» вийшов уперед. Віталій Тимофєєнко з 9-и метрів майже безперешкодно розстріляв ворота нивівців. Кіпер «Ниви» стрибнув, але вже було запізно. 0:1.

Наприкінці тайму із-за меж карного майданчику непогано пробив наш лідер Володимир Савошко – вище воріт.

Відео дня

Перед перервою виглянуло сонечко. Як виявилося, це позитивно вплигнуло й на настрій вінничан. Вони заграли активніше і незабаром, на 56-й хвилині, зрівняли рахунок. Максим Яськов прорвався по лівому флангу, увірвався у карний майданчик, прострілів. Там першим був на м’ячі Ігор Маляренко, який у падінні переправив круглого у ціль. 1:1!

В цілому вінничани виглядали в другому таймі непогано. «Черкаський Дніпро» мав свої гольові моменти. Приміром, після одного із ударів гостей ігровий снаряд пролетів біля штанги. Але й «Нива» на фініші могла вирвати перемогу. Дмитренко обвів кількох гравців, прострілив, і черкащанин ледь не переправив м’яч у власні ворота. Кутовий, після якого пролунав фінальний свисток. Нічия.

Гру прокоментував головний тренер «Ниви» Денис Колчін:

– Денисе Борисовичу, вже відомі про зміни в складі? Хто з гравців пішов?

– Поки що про це казати зарано.

– Планується кадрове підсилення перед чемпіонатом?

– Безумовно.

– Друга половина першого тайму була за гостями, які створили кілька небезпечних моментів. За рахунок чого вдалося посилити гру в другому таймі?

– Вся гра була приблизно рівною. Епізодами суперник виглядав краще, епізодами – ми. Грали взагалі нерівно. Це звичайний товариський поєдинок. У ньому ми в першу чергу звертали увагу на індивідуальні якості футболістів. І контрактників, і тих, що на перегляді.

– У яких кондиціях наші футболісти вийшли з відпуски?

– Хлопці – молодці. Працювали, старалися на полі. Але фізичну форму їм ще треба підтягувати.

– З ким планується наступний товариський поєдинок?

– Це питання вирішується.         

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up