Скандал через землю, проїзд в маршрутках та інше важливе за 19 березня на 20minut.ua

Скандал через землю, проїзд в маршрутках та інше важливе за 19 березня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 19 березня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

В Україні оновили зони карантину. Куди потрапила Вінницька область?

В Україні оновили зони карантину. Куди потрапила Вінницька область?

Міністерство охорони здоров’я оновило список зон карантину в Україні. Київ перейшов на червоний рівень. Чому Вінницька область залишилась у помаранчевій?

 

Відео дня

Скандал через землю: як активісти не дали забрати в приватну власність територію онкодиспансеру

Скандал через землю: як активісти не дали забрати в приватну власність територію онкодиспансеру

45 соток землі на території Вінницького обласного онкодиспансеру просив у Вінницької облради головний лікар цього закладу Володимир Шамрай...під забудову приватного медичного центру.  Через провокації у вінницьких ЗМІ та соцмережах в облраді «терміново» внесли зміни до проєкту рішення щодо розподілу землі...і тепер там хочуть побудувати хоспіс.   Тим часом поліція відкрила кримінальне провадження щодо перевірки оприлюдненої у ЗМІ інформації про роздачу «5 тисяч доларів» депутатам за потрібне голосування. 

 

Проїзд в маршрутках Вінниці може зрости до 10 гривень — проект рішення

Проїзд в маршрутках Вінниці може зрости до 10 гривень — проект рішення
Крім нових розцінок, мерія встановлює нові обов'язки для перевізників. У маршрутках мають бути валідатори та їх потрібно обов'язково використовувати для сплати проїзду

Десять гривень за проїзд в усіх міських маршрутках, крім 25Н, 30А і 30Б. Там проїзд коштуватиме 12 гривень.  Такі розцінки виконком міськради може встановити вже з 1 червня. Разом з цим, міська влада вимагатиме від перевізників використовувати валідатори, в іншому випадку — розриватиме договори на перевезення. Чим обґрунтоване зростання ціни та чи зможуть пільговики використовувати у маршрутках свій ліміт на 60 поїздок?

 

Якраз почався суд за стрілянину під «Аурою», або Чому водій BMW X-5 тікав від поліцейських

Якраз почався суд за стрілянину під «Аурою», або Чому водій BMW X-5 тікав від поліцейських
Олександр Козловський та автомобіль, на якому він розбився

Підозру за ДТП йому не оголосили, тому що був без свідомості. І до суду по стрілянині під «Аурою» він вже не прийде… На шостий день після аварії на Зодчих так і не прийшовши до тями помер 20-річний Олександр Козловський. Юнак пішов з життя, залишивши без розв’язки скоєні раніше проступки і горе батькам. І своїм, і загиблого в тій нічній аварії друга.

 

Ситуація по COVID погіршується. На Вінниччині виявили 948 нових випадків

Ситуація по COVID погіршується. На Вінниччині виявили 948 нових випадків

Міністерство охорони здоров'я України повідомило нові дані про ситуацію з коронавірусом в країні станом на ранок 19 березня. За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у м. Київ (1210), Львівській (1140), Київській (1134), Харківській (1085) та Вінницькій (948) областях.
 

 

Читайте також:

У вінницьких лікарнях перебої з киснем. Влада закликає уряд втрутитись

На Вінниччині виявили мутований «британський» штам коронавірусу

15 летальних випадків та 750 людей захворіли на корону. Цифри по районах

Вінниця за крок до червоної зони. Чи будуть запроваджувати тотальний локдаун?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up