Близнюків чекає фінансовий успіх, а Левів — витрати. Гороскоп на тиждень (7 — 13 вересня)

Близнюків чекає фінансовий успіх, а Левів — витрати. Гороскоп на тиждень (7 — 13 вересня)
  • Гороскоп на 7 — 13 вересня готує для знаків різні фінансові можливості.
  • Дізнайтеся, до чого готуватися саме Вам.

Овен (21 березня — 20 квітня)

 

 

Відео дня
class="ck_editor_p"> 

Гороскоп на тиждень 7 вересня 13 вересня для Овнів

Цього тижня ви будете стурбовані своїм кар'єрним зростанням. Зробіть якомога більше для того, аби налагодити стосунки з керівництвом. Закоханим Овнам цього тижня зірки рекомендують не приймати серйозних рішень щодо подальших стосунків.

 

Телець (21 квітня — 20 травня)

 

 

 

Гороскоп на тиждень 7 вересня 13 вересня для Тельців

У цей час тримайте під контролем небажані витрати, не купуйте речі, які вам не потрібні. У Вас можуть виникнути незначні проблеми і сімейні незручності. Зробіть усе для того, аби контролювати сімейний бюджет цього тижня.

 

Близнюки (22 травня — 21 серпня)

 

 

 

Гороскоп на тиждень 7 вересня 13 вересня для Близнюків

Ваше фінансове становище може поліпшуватися з кожним днем. Вплив планет вказує на те, що ви можете бути достатньо мотивовані для того, аби досягти чогось великого. Однак тримайтеся якомога далі від заздрісників.

 

Рак (14 серпня — 21 липня)

 

 

 

Гороскоп на тиждень 7 вересня 13 вересня для Раків

Подружнім парам може знадобитися приділяти один одному час. Можливо, вам доведеться адаптуватися до думки партнера. Пам’ятайте - щоб домогтися успіху, потрібно докласти багато зусиль.

 

Лев (23 липня — 21 серпня)

 

 

 

Гороскоп на тиждень 7 вересня 13 вересня для Левів

Останнім часом у Вас погіршуються стосунки з іншими людьми. Цього тижня варто нагадати людям, за що вони вас люблять та цінують. Парам рекомендується сходити на романтичну прогулянку, а друзям – зібратися у близькому колі на вечерю за келихом вина.

 

Діва (24 серпня — 23 вересня)

 

 

 

Гороскоп на тиждень 7 вересня 13 вересня для Дів

Цього тижня Дівам рекомендується зберігати спокій та холодну голову. У вас плануються великі витрати, які обов’язково призведуть до збільшення фінансового потоку у ваш гаманець. Зірки рекомендують концентруватися на будь-якій задачі, за яку ви беретеся.

 

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

 

 

 

Гороскоп на тиждень 7 вересня 13 вересня для Терезів

Ви познайомитеся з новими людьми. Це може призвести до міцних дружніх або, навіть, романтичних стосунків. Але не втрачайте пильність – не завжди люди є тими, за кого себе видають.

 

Скорпіон (24 жовтня —  22 листопада)

 

 

 

Гороскоп на тиждень 7 вересня 13 вересня для Скорпіонів

Намагайтеся з кожної проблеми шукати вигоду. Звільнили з роботи? Це шанс проявити себе у більш достойній компанії. Посварилися з коханою людиною? Поговоріть про проблеми і це допоможе назавжди її вирішити.

 

Стрілець (23 листопада — 22 грудня)

 

 

 

Гороскоп на тиждень 7 вересня 13 вересня для Стрільців

Цього тижня життя Стрільців буде налагоджуватися. Ваше здоров’я стане міцнішим, а проблеми на роботі підуть геть. Насолоджуйтесь плідною працею, проте не забувайте про відпочинок та бережіть себе.

 

Козеріг (21 грудня — 20 січня)

 

 

 

Гороскоп на тиждень 7 вересня 13 вересня для Козерогів

Дуже важливо підтримувати мир і злагоду в родині і вирішувати будь-які проблеми, що виникають. Будьте готові багато працювати над відносинами. Ви можете завести нових друзів, але важливо не захоплюватися обіцянками, які вони дають.

 

Водолій (21 січня — 20 лютого)

 

 

 

Гороскоп на тиждень 7 вересня 13 вересня для Водоліїв

Цього тижня Водолії отримають неочікуване надходження фінансів. Це може бути премія або ділова угода. Тримайте гаманці ширше!

 

Риби (21 лютого —  20 березня)

 

 

 

Гороскоп на тиждень 7 вересня 13 вересня для Риб

Будь-яка похвала або схвалення, які ви зараз отримаєте, безсумнівно, будуть заслуженими, але ніколи не дозволяйте лестощам вдарити вам в голову. Крім того, ви повинні остерігатися повзучого самовдоволення.

 

Читайте також:     

Скасували святкування Дня міста у Вінниці. Перенесли в онлайн-формат

Науковці визначили основний спосіб передачі коронавірусу. Це знання допоможе краще захиститися

Куди везуть інфікованих? ТОП питань до Борзова про COVID-19 в області

Нові карантинні зони: з понеділка Вінницький район у помаранчевій зоні. Що це значить?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up