Опора:Голова ОВК №13 назвав вигадкою історію про загублений ключ від кімнати з сейфом

Опора:Голова ОВК №13 назвав вигадкою історію про загублений ключ від кімнати з сейфом
Інформація про те, що голова виборчої комісії округу №13 (Хмільник, Козятин, Калинівка) загубила ключі від кімнати з бюлетенями - не правда.

Принаймні так, за данними "Опори", сказала сама голова ОВК Ольга Пилипчук. Вона назвала історію про загублений ключ «безпідставним поливанняя брудом».
- Мені вже телефонують і кажуть, що округ гримить на всю Україну і що я загубила ключі від сейфа і не видаю бюлетені. Насправді я розповідала, що ключ від своєї хати була десь поклала і не могла знайти. А бюлетені вчасно видані всі до єдиного, можете запитати в дільничних комісіях, - каже Пилипчук. 
Інформацію про загублений ключ розповсюдили у пятницю, 24 жовтня кілька вінницьких ЗМІ. Загалом, предвиборча боротьба на окрузі №13 - найбрудніша у облалсті. Там головними конкурентами є місцевий бізнесмен Юрчишин та відомоий політик, голова "Європейської партії" Микола Катеринчук. На минулих виборах переміг саме Катеренчук. Результати завтрашнього голосування передбачити неможливо. Але бруду на обох кандидатів вилил вже достатньо. Мережею навіть розповсюджувалися фейкові відомості про те, що Юрчишин ніби-то ледь не покінчив життя самогубство дізнавшись про реальні рейтинги. Усе це не відповідає дійсності.
Зате була цілком реальна стрілянина. Детальніше про це читайту тут.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up