З понеділка у Вінниці будуть перебої зв’язку Київстар (Графік та карта)

З понеділка у Вінниці будуть перебої зв’язку Київстар (Графік та карта)
  • Діюче обладнання замінятимуть на новітнє. 
  • Заміна обладнання необхідна для подальшого розвитку мережі 4G/LTE.
  • Через це будуть ускладнення з мобільним зв’язком.

"З понеділка, 13 червня 2016 року, у Вінниці та передмісті починаються планові ремонтні роботи". Повідомлення такого змісту отримують сьогодні, 10 червня, вінничани.

У компанії «Київстар» уточнюють, що з понеділка працівники модернізуватимуть обладнання. Крім перебоїв з мобільним зв’язком також можливі й перебої з інтернетом.

Роботи проводитимуться двічі на тиждень вдень. За інформацією відомства, працівники працюватимуть в години найменшого навантаження на мережу. Але конкретно час не уточнюють.

Відео дня

 Номери виклику служб екстреної допомоги (101, 102, 103 та 104, 112) працюватимуть постійно.

 

 

 

Після завершання робіт можуть спостерігатись складнощі з послугами мобільного зв’язку, оскільки кожна базова станція має більш ніж 2000 налаштувань, заміна обладнання займатиме певний час.
 
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Анонім

    Я що 2 дні було з укртелекомівським стаціонарним?

    Анонім reply Анонім

    не мля в телескоп смотри!

    Анонім reply Анонім

    замість "я" мало бути "а". комп'ютер править. пробачте.

    а по суті хтось скаже, чому деякий час стаціонерний інет від укртелекому погано працював???

    Анонім reply Анонім

    потому что Укртелеком это га*но)))

  • Анонім

    Ссылка на киевстар есть?

    Анонім reply Анонім

    Говноредакторы как всегда спиздили с сайта Киевстара и не вставили источник - http://www.kyivstar.ua/vnsw/. Всем виницким абонентам киевстара ссылка пришла, а они новость сделали.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up