З бюджету хочуть вирвати 2 мільярди на пільговий проїзд

З бюджету хочуть вирвати 2 мільярди  на пільговий проїзд
У Парламенті України зареєстрували Проект Закону, який передбачає внесення змін та доповнення до Закону про бюджет на 2016 рік.

Доповнення стосується забезпечення компенсації за пільговий проїзд деяких категорій громадян та інших передбачених законом пільг, пишуть на сайті  Асоціації міст..

Законопроект розробляли експерти Асоціації міст України. Пропонується переводити компенсацію за пільговий проїзд для окремих категорій в розмірі майже 2 мільярди гривень.  На думку авторів законопроекту, це дозволить забезпечити соціально незахищеним верствам населення їх право на проїзд і знизить соціальну напруженість.

 Законопроектом пропонується забезпечити субвенцію місцевим бюджетам на надання пільг з послуг зв'язку, а також інших передбачених законодавством пільг, крім пільг на зубопротезування, ліки, оплату електроенергії, природного і скрапленого газу, на побутові потреби, тверде та рідке паливо, послуги опалення, водо забезпечення і інше.

Відео дня

Читайте також: Проїзд у вінницьких маршрутках може подорожчати
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    С чего там вырывать осталось? Развалили и разокрали страну, а теперь будут рассказывать, что денег нет потому как льготникам все отдали.
  • Нефёдов Николай

    Все рівно транспорт виходить на лінію. Яка різниця чи буде він їхати заповнений чи на 1/4 пустий. Проблему роблять на пустому місці.

    Анонім reply Нефёдов Николай

    В школе надо было физику учить. Сейчас бы не позорился.
  • Zh Юра

    краще б розкинули ці гроші між пенсіонерами, а проїзд зробили платним
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій ВАЗу збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up