Важливе за вчора. Найцікавіші новини 14 лютого, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 14 лютого, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 14 лютого. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Як (не) зіпсувати День святого Валентина. Історії невдалих побачень від вінничан

У день всіх закоханих ми поговорили з вінничанами про їхні найгірші побачення, щоб показати вам, як не зіпсувати День святого Валентина.  Зібрали шість історій невдалих побачень, які закінчилися далеко не так, як замислювалися.

Як (не) зіпсувати День святого Валентина. Історії невдалих побачень від вінничан

Кінець карантину: з понеділка відновлять навчання у школах міста

Рівень захворюваності на ГРВІ та грип серед дітей зменшився. Прийняли рішення відновити навчання в школах. Карантин триває до кінця тижня, а вже 17 лютого — на уроки. 

Відео дня

Кінець карантину: з понеділка відновлять навчання у школах міста

Нова плата за доставку газу. Скільки нарахують вінничанам з нулями на лічильнику

Нацрегулятор розробив проект, за яким збирається встановити мінімальну межу плати за доставку газу. Її отримають ті споживачі, в яких на лічильнику «нулі». Втім, сама плата за розподіл залишається. І скільки тепер будемо платити?

Нова плата за доставку газу. Скільки нарахують вінничанам з нулями на лічильнику

Пільговики проти е-квитка. З мерією судяться вже понад 100 вінничан

Вже 102 пільговики вимагають скасувати електронний квиток. Люди стверджують, що ця система обмежує їхні права, на що представники влади кажуть — ніяких обмежень проїзду пільговиків немає. Серед позивачів чимало вірян, які по «сарафанному радіо» готові покликати на наступне засідання ще 400 позивачів.

Цілу ніч поліцейські з собаками шукали 13-річну дівчинку. Чому мала втекла з дому?

Вранці поліція повідомила про розшук юної жительки Ладижина, яка 13 лютого не повернулася додому.  Через годину після повідомлення з'явилась нова інформація  — дитина розшукана. Де мала була та чому втекла з дому, розповіли в обласній поліції.

Цілу ніч поліцейські з собаками шукали 13-річну дівчинку. Чому мала втекла з дому?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up