Як (не) зіпсувати День святого Валентина. Історії невдалих побачень від вінничан

Як (не) зіпсувати День святого Валентина. Історії невдалих побачень від вінничан
  • У день всіх закоханих ми поговорили із вінничанами про їхні найгірші побачення, щоб показати вам, як не зіпсувати День святого Валентина.

Зібрали шість історій невдалих побачень, які закінчилися далеко не так, як замислювалися.

Костя Ревуцький, фотограф:

— Я на авто забирав дівчину з Гайсину і вирішив її відвезти в Печору, вона ніколи там не була. Це була зима, ніч. Так от, ми туди приїхали, і машина заглохла. Нас витягували десь три години. Звичайно, мені було незручно, але побачення вийшло позитивним. 

Взагалі, я думаю, що побачення багато чим можна зіпсувати. Наприклад, покликати гуляти дівчину в парк, коли на вулиці -20. Або елементарно прийти неохайним та набризканим дідусевим одеколоном «Москва». Або ж прийти на перше побачення з другом, не попередивши дівчину. А взагалі, свято 14 лютого — хороший день. У цей день, як і впродовж всього часу, потрібно дарувати увагу та затишок. Можна відвести дівчину в ресторан, а потім подарувати теплу ніч. 

Відео дня

Світлана Теренчук, дизайнерка одягу:


— Ми з моїм чоловіком почали зустрічатись саме на День Святого Валентина. Він запросив мене на перше побачення, замовив столик на  двох і сказав йти з подругою. Отаке от побачення кумедне було. А все через те, що він працював ведучим на дискотеці у цей день. Але після роботи, він підійшов і от ми вже 12 років одружені. Проте день всіх закоханих я завжди, як і на першому побачені, проводжу не з ним. 

Андрій Поль, лідер вінницького рок-гурту Led Wind:

— У цей день в мене був досить визначний концерт. Я запросив дівчину на побачення за куліси, де музиканти готуються до виступу. І от ми з дівчиною вирішили випити по келиху шампанського, змочити губи. Вийшли на великий скляний балкон із виглядом на нічне місто. Проте, коли ми дібрались до того балкону, то охоронці, які не знали мене в обличчя, сприйняли нас за «запізнілих відвідувачів». Вони подумали, що ми туди незаконно зайшли. Ці охоронці викликали ще охорону і вже почали викликати поліцію. 

Вони нас виганяли на вулицю у агресивній формі близько пів години. Дівчина тоді дуже злякалась, до сліз її довели. Проте, як виявилось потім їй навіть сподобалась ця пригода і ми ще довго її згадували. Такі емоційні побачення дуже зближують людей, а от зіпсувати зустріч може лише класична схема проведення побачення. 

Наталя Макаренко, піар-менеджерка ПриватБанку:

— Пам'ятаю в шкільні роки, пішли ми з подружкою на подвійне побачення. Літо, берег Дніпра, тиха українська ніч, лавочка поблизу обриву і дві парочки на ній. Давно це було, не всі зараз знають, що за зачіска «чубчик карлсон» — підкручений чубчик з незліченною кількістю лаку. Так ось, сидимо ми на лавочці без спинки: романтика, місяць світить, добре так. Аж раптом подружка вирішила покурити. Запальничка спрацювала не відразу, але коли спрацювала, то чубчик запалав ясним полум'ям. Хлопець не розгубився і загасив полум'я чітким ударом долоні по лобі. Так завзято ми ще не сміялися, коли подружка з обгорілим чубчиком звалилася з лавочки. Це було найвеселіше парне побачення. 

Андрій Рудик, соліст гурту «НЕ лізь БО вб'є»:

— У цей день ми з дівчиною бачитись не мали, але тут раптом вона мені телефонує і каже: «Я в тебе під під’їздом — ходімо прогуляємось». Вона вирішила зробити мені сюрприз. А я якраз у цей момент поїв сала із часником та пюре. Ну що ж, «морозитись» теж було не варіант, тому вирішив піти гуляти. Мені весь вечір було ніяково, але її ця ситуація навпаки смішила, і побачення вийшло позитивним. 
 

Тетяна Плахотюк, речниця патрульної поліції:

— На щастя, в моєму житті не траплялось ніяких казусів на побаченнях. Але зіпсувати побачення може будь-що. Все залежить від конкретних людей і ситуацій, в які вони потрапляють. Як на мене, якщо ви не хочете скласти негативне враження на побаченні, то не потрібно робити кілька речей: занадто вихвалятися, брехати та вживати багато алкоголю. Всім відомо, що тверезий і п’яний — це, як правило, дві різні людини. Вживаючи алкоголь на побаченні, важливо не перейти межу. Чоловік має бути спроможним провести дівчину додому, якщо він джентельмен, тому, якщо вже п’єте, то робіть це в міру. А ще запізнюватись. Приходити вчасно — дуже важливо, і не лише на побачення. 


Читайте також:

Квітковий ажіотаж у Вінниці. Чи змінив «валентинів» попит вартість тюльпанів і троянд?

«Безсердечні» валентинки від 20minut: комуналка, робота в Польщі та забиті маршрутки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

  • Джек

    празник продавцов цвитов

keyboard_arrow_up