Танцювальний концерт “Шахіни”: танці маленьких ковбоїв та вручення “Оскарів” найстараннішим учням

Танцювальний концерт “Шахіни”: танці маленьких ковбоїв та вручення “Оскарів” найстараннішим учням
  • На честь п’ятиріччя студії глядачів зустрічали червоною доріжкою.
  • Діти танцювали, як маленькі профі.
  • Наприкінці організатори влаштували невеличкий благодійний аукціон

У концертній залі Вінницького педагогічного університету 8 червня зібралося багато людей. Мало не половина з них — діти.  На вході кожного зустрічала червона доріжка та фотограф, і більшість відвідувачів вдяглися, як зірки Голівуду на церемонію Оскару. Власне, сам звітний концерт танцювальної студії так і називався: “Оскар! Нам 5 років!”.

Відео дня

Настя та Аліна - з 11 школи. На святі танцювали танець ковбоїв.

— Танцями займаємося близько року. Нам подобається дуже: і головне - це займає увесь наш вільний час, який би ми витратили на сидіння у планшеті, - розповіла Настя за 5 хвилин до початку концерту. По сцені вихром носяться маленькі танцівникі східних танців, аж поки не лунає голос ведучого Андрія Богданова:

—За 5 хвилин просимо приготуватися і покинути сцену — концерт зараз розпочнеться.

Відкрили свято найменші з вихованців: діти, яким по 3 та 4 роки, жваво станцювали танець гномиків. Далі більш дорослі вихованці взяли справу до своїх рук. Але без "Оскара" зі сцени не пішов ніхто.

Маленький брейкдансер, який танцює менше, ніж пів-року, розповів про секрет свого успіху глядацькому залу.

— Просто головне — дуууже-дуууже старанно танцювати,— зізнався він і тут же заховався за своїх колег.

Діти отримували нагороди за різні номінації. На гостей же, окрім червоної доріжки та фотосесії, чекала нагорода за найкращий костюм. Один із "Оскарів" пішов з молотка за 700 гривень. Гроші, виручені за його продаж, підуть на благодійність. 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Завтра вінничани «живим коридором» зустрічатимуть наймолодшого азовця Назарія «Грінку» Гринцевича Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Посадовця з Гнівані Віктора Гавришка триматимуть під вартою за розтрату державних коштів 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up