Прокурор Соколовий: двох довічників в тюрмі вбили

Прокурор Соколовий: двох довічників в тюрмі вбили
Прокурор Вінницької області В’ячеслав Соколовий розповів, як померли отруївшись з передачі двоє в’язнів-довічників у вінницькій установі виконання покарань №1. Постраждалих було троє. Одного вдалось врятувати.

- Це отруєння метиловим спиртом, - говорив прес-конференції В’ячеслав Соколовий. – Є декілька версій, вони активно відпрацьовуються і перевіряються. Справді, це отруєння із того набору, який був переданий на територію закладу, мабуть що родичами.
За словами прокурора, порушено кримінальне провадження за частиною 2, статті 115. В межах нього буде дана оцінка діям службових осіб установи.
- Роботи тут багато, очевидно, що це вбивство і ніхто цього факту не приховує, і ми активно цим займаємось, - говорив В’ячеслав Соколовий.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Дарья

    Цей довічник навіть і не думав, що близька йому людина може так встромити ножа в спину. Бог їй суддя. Такий гріх на душу взяла.
  • Місцевий

    Довічників, що  отруїли, не жалко. Важливо виявити і притягти до відповідальності працівників оперетивної частини (кумів) які апсолютно не відповідають займаним посадам, і підлягають негайному звільненню з ОВС, за службову НЕвідповідність.

    Анонім reply Місцевий

    "кум-часть "- не при делах! Вопрос - кто непосредственно в контакте с осуждённым? Контролер (вертухай) ! Вот с него и спросить надо.Толи злой умысел или жажда наживы...Но травить зэка куму нет резона - с него же и спросят.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:16 Відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 14:00 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera 09:17 Минулої ночі сили ППО знищили 12 ворожих безпілотників над Україною 09:00 Медогляд дітей: які медичні центри Вінниці пропонують швидке та комфортне обстеження? (партнерський проєкт) 08:17 В Україні відзначають День піхоти ЗСУ. Історія, заборони та прикмети 6 травня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up